GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εικόνες θλίψης και πλήρους εγκατάλειψης στο δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης

-Από στολίδι της πόλης, σημείο έλξης παραβατικής συμπεριφοράς και καταστροφών! Στο έλεος των καταστροφέων έχει αφεθεί το πάλαι ποτέ στολίδι...

-Από στολίδι της πόλης, σημείο έλξης παραβατικής συμπεριφοράς και καταστροφών!

Στο έλεος των καταστροφέων έχει αφεθεί το πάλαι ποτέ στολίδι της πόλης της Ξάνθης, το κτήριο του δημοτικού κολυμβητηρίου και οι χώροι γύρω από αυτό. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του το ThrakiToday σπασμένα τζάμια, σκουπίδια, πλακάκια διαλυμένα και πεταμένα, φθορές και καταστροφές εντός και εκτός του κολυμβητηρίου συνθέτουν το αποκαρδιωτικό πάζλ της ανυπολόγιστης καταστροφής του Κολυμβητηρίου, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί πλήρως. 

Παρά τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής, ήδη από το φθινόπωρο του 2010, για επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, μέχρι και σήμερα αυτό δεν έχει συμβεί. Η δικαιολογία παραμένει η ίδια, έλλειψη πόρων για τη θέρμανση της πισίνας, επιχείρημα που έχει αποδειχθεί σαθρό και εύκολα αμφισβητήσιμο, καθώς την ίδια στιγμή δαπανώνται δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε άλλες δραστηριότητες αφήνοντας στο αέρα εκατοντάδες αθλητές που προπονούνταν στην πισίνα του κολυμβητηρίου, καθώς και δημότες με προβλήματα υγείας που επισκέπτονταν την πισίνα τις ώρες κοινού. 

Παράλληλα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τόσο οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου όσο και ο χώρος γύρω από αυτό βρίσκονται σήμερα σε άθλια κατάσταση, με τη δημοτική περιουσία να λεηλατείται και να καταστρέφεται χωρίς να προστατεύεται από τη δημοτική αρχή. «Πρέπει να αναλάβουν τα έξοδα των καταστροφών στο κολυμβητήριο προσωπικά αυτοί που ευθύνονται για αυτές, αλλιώς θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον αγνώστων και όλων όσοι ευθύνονται για τη σημερινή εικόνα του κολυμβητηρίου που είναι κομμάτι της δημοτικής μας περιουσίας» επισημαίνει ο κος Δημήτρης Βορίδης, μέλος της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:









Δεν υπάρχουν σχόλια