GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανευρέσεις οχημάτων σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή

Την 24-2-2012 το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν στην Αλεξανδρούπολη, δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπε...

Την 24-2-2012 το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν στην Αλεξανδρούπολη, δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 19-2-2012, από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 Χθες (28-2-2012) το απόγευμα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν στην Αλεξανδρούπολη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ (27-28/2/2012), από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. 
 
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Χθες (28-2-2012) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, εντόπισαν στην Κομοτηνή, δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί το βράδυ της 24-2-2012, από την πόλη της Κομοτηνής.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια