GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός στην Ξάνθη για την απόδραση

Ένας 27χρόνος Ρώσος, ένας 27χρόνος Τυνήσιος και ένας 25χρόνος Αλγερινός είναι οι τρεις λαθρομετανάστες που δραπέτευσαν το απόγευμα του Σαββά...

Ένας 27χρόνος Ρώσος, ένας 27χρόνος Τυνήσιος και ένας 25χρόνος Αλγερινός είναι οι τρεις λαθρομετανάστες που δραπέτευσαν το απόγευμα του Σαββάτου από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, όπως αποκλειστικά και πρώτο μετάδωσε το ThrakiToday

Οι τρεις λαθρομετανάστες κατάφεραν να το σκάσουν από τα κρατητήρια της Α.Δ. Ξάνθης λυγίζοντας τα κάγκελα του κρατητηρίου. Όπως έγινε γνωστό με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.Α τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υπαρχιφύλακας - σκοπός των κρατητηρίων και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Τι αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο:
Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών, οι οποίοι απέδρασαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός - σκοπός των κρατητηρίων και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.



Έρευνες διεξάγονται από τις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, τριών (3) αλλοδαπών, ενός 27χρονου, υπηκόου Ρωσίας, ενός 27χρονου, υπηκόου Τυνησίας και ενός 25χρονου, υπηκόου Αλγερίας, οι οποίοι χθες (25-02-2012) το απόγευμα, απέδρασαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.


Ειδικότερα οι τρεις αλλοδαποί (κρατούμενοι για διοικητική απέλαση), αφού στρέβλωσαν και αφαίρεσαν εσωτερικό και εξωτερικό κάγκελο παραθύρου του κρατητηρίου, εξήλθαν στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης διενεργείται προανάκριση και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος των τριών αλλοδαπών καθώς και δυο αστυνομικών (Αξιωματικού Υπηρεσίας και σκοπού κρατητηρίων).


Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υπαρχιφύλακας - σκοπός των κρατητηρίων και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. 


Να θυμίσουμε πως το σύνολο της Αστυνομικής Δύναμης χρησιμοποιείται τις τελευταίες ώρες στην κάλυψη των καρναβαλικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια