GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ισχυρή βροχόπτωση διαδέχτηκε το χιόνι στην πόλη της Ξάνθης

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τα τελευταία 24ώρα την Ξάνθη, με τη βροχόπτωση και τη χαλαζόπτωση να διαδέχονται το λευκό τοπίο που κοσμούσε...

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τα τελευταία 24ώρα την Ξάνθη, με τη βροχόπτωση και τη χαλαζόπτωση να διαδέχονται το λευκό τοπίο που κοσμούσε τον νομό. 

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν δυσχεραίνουν σημαντικά τη μετακίνηση των οχημάτων, με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. να εφιστούν την προσοχή των οδηγών. Παράλληλα, ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο ορεινό τμήμα του Νομού, καθώς έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις βράχων στο οδόστρωμα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων ή ατυχήματα. 

Την ίδια στιγμή, εντός της πόλη της Ξάνθης υποχώρησε το οδόστρωμα στην οδό Βλαχοπούλου, προκαλώντας μικρές ζημίες σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι μικρής χρονικής διάρκειας διακοπές ρεύματος είναι συχνό φαινόμενο, ενώ το πρωί της Κυριακής σε αρκετές περιοχές της Ξάνθης έπεσε χαλάζι.

Τι να προσέχετε:
Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις. Η πλημμύρα ενδέχεται να έχει μεταβάλει τα χαρακτηριστικά γνώριμων περιοχών και τα νερά να έχουν παρασύρει μέρη του δρόμου, των πεζοδρομίων κλπ. Μη διασχίζετε χειμάρρους πεζοί/ή με το αυτοκίνητο σας. 

Εγκαταλείψτε το αυτοκίνητό σας αν ακινητοποιήθηκε και ενδέχεται να παρασυρθεί ή να πλημμυρίσει. Εγκαταλείψτε υπόγειους χώρους και μετακινηθείτε σε ασφαλές υψηλό σημείο. Μείνετε μακριά από ηλεκτροφόρα καλώδια. Μην πλησιάζετε σε περιοχές, όπου έχουν σημειωθεί ή ενδέχεται να σημειωθούν κατολισθήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια