GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οδηγούν στον… πάγο οι κάτοικοι της Σταυρούπολης!

-«Παλαιότερα έριχναν τρεις φορές την εβδομάδα αλάτι, τώρα ούτε σταγόνα» Τη ζωή του κορόνα γράμμα παίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της ορεινής...

-«Παλαιότερα έριχναν τρεις φορές την εβδομάδα αλάτι, τώρα ούτε σταγόνα»

Τη ζωή του κορόνα γράμμα παίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής της Σταυρούπολης στην Ξάνθη, οι οποίοι αναγκάζονται να οδηγούν πάνω στον πάγο για να φτάσουν στην πόλη της Ξάνθης. 

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι στο ThrakiToday οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, ειδικά τις πρωινές ώρες, έχουν ως αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο που συνδέει την περιοχή με τον αστικό ιστό της πόλης να καλύπτεται από ένα στρώμα πάγου, φαινόμενο σύνηθες για το οποίο ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόληψη από πλευράς του δήμου. «Δυο μέρες είμαστε στους μείον οκτώ, οι δρόμοι είχαν ένα δάκτυλο πάγο, ωστόσο ο δήμος δεν έχει ρίξει ούτε μια σταγόνα αλάτι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Χαράλαμπος Κοντογιαννίδης, κάτοικος της περιοχής ο οποίος εξηγεί πως οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι είτε να οδηγούν πάνω στον πάγο είτε να περιμένουν μέχρι τις δέκα-έντεκα το πρωί οπότε και λιώνει ο πάγος για να κατεβούν από την ορεινή περιοχή. 

«Μιλάμε για μια πλήρη εγκατάλειψη από πλευράς του δήμου. Πριν ενωθεί ο δήμος Σταυρούπολης με αυτόν της Ξάνθης ρίχνανε τρεις φορές της εβδομάδα αλάτι στους δρόμους επειδή το πρόβλημα ήταν γνωστό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε σταγόνα» συμπληρώνει ο ίδιος. Το πρόβλημα της μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής της Σταυρούπολης έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα και πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι οποίοι στερούνται βασικών αγαθών, όπως η τηλεοπτική κάλυψη και η τραπεζική εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια