GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα σκουπίδια και πάλι στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ξάνθης

Με εκτός ημερησίας θέμα επανέφεραν το ζήτημα των ογκωδών σκουπιδιών που κοσμούν περιοχές του δήμου Ξάνθης, τα μέλη της παράταξης Πολίτες για...

Με εκτός ημερησίας θέμα επανέφεραν το ζήτημα των ογκωδών σκουπιδιών που κοσμούν περιοχές του δήμου Ξάνθης, τα μέλη της παράταξης Πολίτες για την Αλλαγή στη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής του δήμου, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Απαντώντας σε ερωτήματα της αντιπολίτευσης ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου κος Παναγιώτης Ταρενίδης ανέφερε πως η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου κάνει προσπάθειες για την αποκομιδή των συγκεκριμένων ογκωδών σκουπιδιών, επισημαίνοντας ωστόσο πως στόχος της υπηρεσίας είναι ο εντοπισμός αυτών που πετάνε τα συγκεκριμένα ογκώδη αντικείμενα σε διάφορες περιοχές της πόλης, όπως το Δροσερό και την Παλιά Μορσίνη.  

«Είχα καταγγελία ότι στην Π. Μορσίνη πέφτουν αποτυχημένα χρώματα, όχι απλά σκουπίδια και μπάζα» επισήμανε ο κος Δημήτρης Βορίδης μέλος της παράταξης Πολίτες για την Αλλαγή, με τον κ. Ταρενίδη να αναφέρει πως η εν λόγω περιοχή ανήκει στο δασαρχείο Ξάνθης και πως «ο Δασάρχης έχει έρθει σε επαφή με την υπηρεσία καθαριότητας, ζήτησε τη βοήθεια μας ώστε να καθαριστεί η περιοχή».

Επεστράφη η άδεια λειτουργίας του Prestige
Με πέντε ψήφους υπέρ και τρία λευκά τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να επιστρέψουν την άδεια λειτουργίας στο καφέ μπαρ Prestige, άδεια που είχε αφαιρεθεί από την εν λόγω επιχείρηση καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις της αρχικής άδειας λειτουργίας.
Όπως ανέφεραν ωστόσο οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δια μέσου της δικηγόρου τους, και μέλος της παράταξης Πολίτες για την Αλλαγή, κα Δέσποινα Πατσίδου, οι ίδιοι έχουν πλέον συμμορφωθεί με την αρχική άδεια λειτουργίας τους, με εκκρεμότητα την τακτοποίηση μιας τουαλέτας για ΑΜΕΑ που είχαν κατασκευάσει χωρίς να διαθέτουν την κατάλληλα άδεια. Τα μέλη της επιτροπής εξέφρασαν αρκετές ανησυχίες αναφορικά με την απόφασή τους καθώς παρόμοιες αποφάσεις στο παρελθόν έχουν οδηγήσει δημοτικούς συμβούλους ακόμη και στις αίθουσες των δικαστηρίων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια