GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κτηνιατρικός έλεγχος και ηλεκτρονική σήμανση στα αδέσποτα ξεκινά ο Δήμος Δράμας

Σε προτεραιότητα έχει θέσει ο Δήμος Δράμας θέματα που αφορούν τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, τη μέριμνα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγεί...

Σε προτεραιότητα έχει θέσει ο Δήμος Δράμας θέματα που αφορούν τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, τη μέριμνα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του προγράμματος αντιμετώπισης των αδέσποτων ζώων.

Στο πλαίσιο αυτό το κυνοκομείο του Δήμου Δράμας στην προσπάθειά του να καταγράψει και να ελέγξει τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων που διαβιούν στα όρια του, υλοποιεί το πρόγραμμα «Κτηνιατρικός Έλεγχος για Ζωοανθρωπονόσους, Στείρωση και Ηλεκτρονική Σήμανση των Αδέσποτων Ζώων».

Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος το οποίο για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνει και ηλεκτρονική σήμανση των αδέσποτων προβλέπεται στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα για την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή την χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις όπως η ενημέρωση των πολιτών, η προώθηση των υιοθεσιών μέσα από το κυνοκομείο καθώς και πολλές άλλες.

Με ιδιαίτερη χαρά παρατηρούμε ότι στο πρόβλημα με τα αδέσποτα και τις τεράστιες προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Δράμας, υπάρχει μια αρμονική συνεργασία με πολλούς δημότες και κυρίως με τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία και συλλόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια