GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπογράφηκε η σύμβαση για έργο στην Πανεπιστημιούπολη της Ξάνθης

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του ανάδοχου του έργου ΑΛΤΕΚ ΑΕ για το έργο «Κτιριακές εγκαταστάσεις τ...

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του ανάδοχου του έργου ΑΛΤΕΚ ΑΕ για το έργο «Κτιριακές εγκαταστάσεις του τμήματος πολιτικών μηχανικών του ΔΠΘ – Α’ φάση» στην περιοχή της Ξάνθης.

Στην δημοπράτηση για το έργο αρχικού προϋπολογισμού 21.347.107,44 ευρώ δόθηκαν 19 προσφορές. Τελικά επικράτησε η προσφορά της ΑΛΤΕΚ που με τίμημα 12.275.605,39 ευρώ ήταν η χαμηλότερη από τις υπόλοιπες.

Η εκτέλεση των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών της πρώτης φάσης του συγκροτήματος των κτιρίων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών περιλαμβάνει:

Το κτίριο κοινών χώρων (διοίκηση, γραμματεία, 12 αίθουσες διδασκαλίας, αμφιθέατρα) με τους υπόγειους χώρους (αποθηκευτικούς και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων).
Τα αμφιθέατρα. (Ένα αμφιθέατρο των 353 θέσεων, δύο των 152 θέσεων και δύο των 150 θέσεων τα οποία μπορούν να ενωθούν σε ένα). Περιλαμβάνουν τον ζητούμενο εξοπλισμό και καλύπτουν άριστα τις απαιτήσεις ορατότητας.
Το κτίριο γραφείων διδασκόντων με τους υπόγειους χώρους (αποθηκευτικούς και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων).
Τον συνδετήριο διάδρομο και τα υπόγεια των κτιρίων με αποθηκευτικούς χώρους και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Στο αντικείμενου του έργου περιλαμβάνονται όλες οι απαιτούμενες κατασκευές για την παράδοση του έργου ολοκληρωμένου και έτοιμου για λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια