GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Είπαν «ΟΧΙ» οι μαθητές στην Ξάνθη! (+video)

Το δικό τους μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του τόπου έστειλαν οι μαθητές στην Ξάνθη, με τρία λύκεια της πόλης να βγαίνουν από την παρέλαση ενσ...

Το δικό τους μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του τόπου έστειλαν οι μαθητές στην Ξάνθη, με τρία λύκεια της πόλης να βγαίνουν από την παρέλαση ενσωματώνοντας τους εαυτούς τους με τους διαδηλωτές που βρίσκονταν περιμετρικά της παρέλασης.

Μαθητές από τρία λύκεια της Ξάνθης αποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα των διαδηλωτών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί περιμετρικά της παρέλασης και περιφρουρούνταν από αστυνομικές δυνάμεις, και ο οποίοι ζητούσαν από τους μαθητές να μην περάσουν μπροστά από τους επισήμους αλλά να μπουν και αυτοί στο σώμα των διαδηλωτών.

Την αρχή έκανε το 1ο Λύκειο Ξάνθης, τα αγόρια του οποίου λίγο πριν φτάσουν μπροστά στους επισήμους αποχώρησαν από την παρέλαση, μπήκαν στο πλήθος των διαδηλωτών και άρχισαν να φωνάζουν μαζί τους συνθήματα. Στο ίδιο μήκος κύματος το 3ο και 4ο Λύκειο Ξάνθης.

Στο σύνολό τους οι μαθητές που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη αρνήθηκαν να γυρίσουν τα κεφάλια τους προς το μέρος των επισήμων, επιλέγοντας είτε να κοιτούν μπροστά είτε να γυρίσουν το κεφάλι τους προς τα αριστερά, με τους παρευρισκόμενους πολίτες να επικροτούν τη στάση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια