GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ένα ψηφοδέλτιο έβαλε "φωτιά" στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

" Φωτιά " ξέσπασε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξάνθης ανάμεσα στα μέλη του οργάνου, όταν ο πρόεδρος του δημοτικ...

"Φωτιά" ξέσπασε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξάνθης ανάμεσα στα μέλη του οργάνου, όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε από τα μέλη της αντιπολίτευσης να ανακαλέσουν τα περί μη αξιοπιστίας των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου τα οποία είχαν ακουστεί μετά τη λήξη του περασμένου δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με το ψηφοδέλτιο της παράταξης του δημάρχου Ξάνθης, με το οποίο εκπροσωπήθηκε η εν λόγω παράταξη στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων. 

Επί 40 περίπου λεπτά επικράτησε ένταση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τα μέλη του οργάνου να επιδεικνύουν τις λεκτικές παρεκτροπές τους και την αίθουσα των συνεδριάσεων του οργάνου να γνωρίζει για ακόμη μια φορά στιγμές δόξας ακούγοντας εκφράσεις όπως «είσαι ψεύτης», «εγώ φοράω παντελόνια» κ.ο.κ. 

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κου Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μέλη της αντιπολίτευσης μεταξύ των οποίων και οι κύριοι Ανταμπούφης και Ξυνίδης αμφισβήτησαν το ψηφοδέλτιο της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου με το οποίο συμμετείχε στις εκλογές της ΠΕΔ, λέγοντας πως αρχικά σε αυτό δεν υπήρχε το όνομα του κου Απόστολου Αγκόρτσα αλλά τοποθετήθηκε αργότερα. Όπως τόνισε ο κος Δημαρχόπουλος «τα μέλη της αντιπολίτευσης που έθεσαν τις συγκεκριμένες εντάσεις οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από το δημοτικό συμβούλιο», καθώς δεν ευσταθούν, όπως προκύπτει και από τα πρακτικά της εν λόγω συνεδρίασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια