GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου Ξάνθης

Εγκρίθηκε η ανάθεση εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης για τον δήμο Ξάνθης, από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου που συνεδρίασε το μεσημέρι τη...

Εγκρίθηκε η ανάθεση εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης για τον δήμο Ξάνθης, από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης.

Συνολικά 13 μελετητικά γραφεία είχαν καταθέσει προτάσεις για την εκπόνηση της μελέτης με το γραφείο των Μαρία Δόσιου-Αναστασίου Κόστογλου να είναι τελικά η ανάδοχος εταιρία που θα εκπονήσει τη μελέτη, ο προϋπολογισμός της οποίας ξεπερνά τις 190.000 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα της μη ύπαρξης κυκλοφοριακής μελέτης για τον δήμο Ξάνθης έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις στο επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της πόλης, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή για την κατασκευή του έργου της ενοποίησης των πλατειών, χωρίς να υπάρχει εκ των προτέρων κυκλοφοριακή μελέτη, η οποία θα εξασφάλιζε την ομαλή και απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων εντός του πολεοδομικού ιστού της πόλης και δη του κέντρου αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια