GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η εξυπηρέτηση είναι... οικογενειακή υπόθεση!

Σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον υποδέχεται καθημερινά τους πελάτες της η «Μεταλλεμπορική», μια οικογενειακή επιχείρηση που από το ...

Σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον υποδέχεται καθημερινά τους πελάτες της η «Μεταλλεμπορική», μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 1995 προσφέρει τις υπηρεσίες της με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζει» υπογραμμίζει στον «Ακ.» ο κος Χρυσόστομος Ηλιάδης, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της επιχείρησης, εξηγώντας πως «έχουμε ανταγωνιστικές τιμές και αυτό ο κόσμος το ξέρει και το εκτιμά». Όπως αποδεικνύει στην πράξη, όλα αυτά τα χρόνια, η Μεταλλεμπορική, η καλύτερη επένδυση για μια επιχείρηση είναι η διαπροσωπική επαφή με τον πελάτη και η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων. «Η εποχή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη και όπως όλοι έτσι και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε» αναφέρει ο κος Ηλιάδης παρουσιάζοντας παράλληλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Μεταλλεμπορικής.

«Το περιβάλλον που θα βρουν σε εμάς οι πελάτες μας είναι φιλικό, με πολύ καλή εξυπηρέτηση» περιγράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος προσθέτοντας πως «έτσι μπορούμε και κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια. Είμαστε ειλικρινείς απέναντί του, αυτό που του λέμε ότι αγοράζει, αυτό αγοράζει. Δεν τον παραπλανούμε ούτε τον εξαπατούμε».

Σήμερα, στη Μεταλλεμπορική, πλέον των ιδιοκτητών και των εργάζονται έξι άτομα, ενώ στις εγκαταστάσεις της μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και όπως υπογραμμίζει ο κος Ηλιάδης «ο κόσμος στηρίζει και πρέπει να στηρίζει την τοπική αγορά και τις τοπικές επιχειρήσεις. Έτσι τα χρήματα όλων μας παραμένουν στην πόλη και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι μια αλυσίδα, άλλωστε οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές και στις περισσότερες των περιπτώσεων καλύτερες των πολυεθνικών καταστημάτων σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια