GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι αγανακτισμένοι τα έψαλλαν στον Υφυπουργό Υγείας (βίντεο)

Δεν κλείνει κανένα κέντρο υγείας και οι όποιες συγχωνεύσεις νοσοκομειακών μονάδων δεν πρόκειται να επιφέρουν την οποιαδήποτε επίπτωση στο Νο...

Δεν κλείνει κανένα κέντρο υγείας και οι όποιες συγχωνεύσεις νοσοκομειακών μονάδων δεν πρόκειται να επιφέρουν την οποιαδήποτε επίπτωση στο Νοσοκομείο της Ξάνθης ανέφερε στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Ξάνθη, ο Υφυπουργός Υγείας κος Μιχάλης Τιμοσίδης.

Ο κος Τιμοσίδης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ξάνθη, όπου έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση-συνάντηση των παραγωγικών και εργατικών τάξεων του νομού που οργάνωσε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. Σε αυτή έγινε λόγο για μια σειρά από ώριμα έργα και μελέτες που στόχο έχουν την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη της περιοχής, τα οποία ωστόσο μέχρι στιγμής φαντάζουν πολύ μακρινά. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κος Σωκράτης Ξυνίδης. 

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του κ. Τιμοσίδη με τον παραγωγικούς εκπροσώπους και εκπροσώπους των εργαζομένων, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, αγανακτισμένοι πολίτες, που βρίσκονταν στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, πήραν το λόγο. 

Δείτε εδώ τι είπαν οι αγανακτισμένοι πολίτες:

Δεν υπάρχουν σχόλια