GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φοβήθηκαν το γιουχάισμα και ανέβαλαν την εκδήλωση

Το προγραμματισμένο ραντεβού με τις παραγωγικές τάξεις, τους φορείς και τα ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης του Υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτού Έβρο...

Το προγραμματισμένο ραντεβού με τις παραγωγικές τάξεις, τους φορείς και τα ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης του Υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτού Έβρου κ. Γιώργου Ντόλιου, ματαιώθηκε.

Ο κος Ντόλιος επρόκειτο να συναντηθεί με τους φορείς και τα ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής, στις 19.30’ σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης. Συνάντηση η οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε από τον φόβο δημιουργίας επεισοδίων, καθώς περισσότεροι από εξήντα «αγανακτισμένοι» πολίτες είχαν δώσει ραντεβού έξω από το ξενοδοχείο της συνάντησης, περιμένοντας τον κ. Ντόλιο. Ο συντονιστής γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κος Αχιλλέας Τσαρτσάρας, που οργάνωσε και συντόνισε τη συνάντηση που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, δικαιολόγησε την αναβολή στους παρισταμένους ως μια πράξη πρόληψης πιθανών επεισοδίων, ερμηνεύοντας τη στάση και τις διαθέσεις των διαμαρτυρόμενων πολιτών, εκτιμώντας ότι η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες. 

Από τους διοργανωτές της “επικοινωνίας” προσκλήθηκαν εκπρόσωποι από τον εμπορικό σύλλογο, το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Ξάνθης, τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας της περιοχής, εκπρόσωποι των αστυνομικών υπαλλήλων, των ξενοδόχων κ.λ.π. Οι τέσσερεις άξονες τους οποίους θα ανέπτυσσε ο κος Ντόλιος και θα συζητούσε με τους παρευρισκόμενους ήταν της δημόσιας διοίκησης, όπως αυτή μετεξελίσσεται με τη νέα διοικητική αναδιάρθρωση γνωστή ως “σχέδιο Καλλικράτης”, την ανάπτυξη, όπως την αντιλαμβάνονται τα κυβερνητικά στελέχη, την υγεία και κοινωνική πρόνοια και την ασφάλεια του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια