GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οικονομικός απολογισμός της ΣΕΚΕ Α.Ε. για το 2010

Με λυτό, πυκνό και περιεκτικό λόγο στην ανακοίνωση της η ΣΕΚΕ Α.Ε. έδωσε στη δημοσιότητα τις γενικές γραμμές που συζητήθηκαν στην ετήσια τακ...

Με λυτό, πυκνό και περιεκτικό λόγο στην ανακοίνωση της η ΣΕΚΕ Α.Ε. έδωσε στη δημοσιότητα τις γενικές γραμμές που συζητήθηκαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, την 27 Ιουνίου του 2011. 

Θέμα της συνέλευσης ήταν η έγκριση του ισολογισμού της οικονομικής χρήσης 2010 (01/01 έως 31/12) 

«Σύμφωνα με τα στοιχεία του ισολογισμού, κατά την εν λόγω οικονομική χρήση η εταιρεία παρουσίασε ελαφρά κερδοφορία, καθώς λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, σημειώθηκε μείωση των πωλήσεων της στη διεθνή αγορά.

Παράλληλα, όμως, όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, κατά την χρήση του 2010 ξεκίνησε δυναμικά η αναδιοργάνωση της εταιρείας και η ανάπτυξη ενός νέου δικτύου πωλήσεων σε διεθνές επίπεδο, έτσι ώστε η ΣΕΚΕ Α.Ε. αφενός να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα οικονομικά προβλήματα της τρέχουσας συγκυρίας κι αφετέρου να διασφαλίσει καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Απευθυνόμενος στους Μετόχους της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Ταρενίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής: 

«Γνωρίζουμε ότι βαδίζουμε σε έναν δύσκολο δρόμο, σε μια δύσκολη εποχή. 

Όμως, η ΣΕΚΕ πορεύεται σίγουρα και σταθερά και παρά το δυσμενές περιβάλλον και τις αντιξοότητες που συναντούμε, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να την κρατήσουμε ψηλά για να συνεχίσει το δημιουργικό και πολύτιμο έργο της.

Ο ισολογισμός που σήμερα καταθέτουμε προς έγκριση είναι ισολογισμός θετικός, πραγματικός, ειλικρινής, νοικοκυρεμένος αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια