GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΔΕΔΥ Ξάνθης: «Μας κάνει έξωση ο Καραλίδης»

Την άμεση απομάκρυνση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης από τον υπάρχων χώρο στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία της αποφάσισε ο αντιπεριφερειάρχης Ξά...

Την άμεση απομάκρυνση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης από τον υπάρχων χώρο στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία της αποφάσισε ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, κος Φώτης Καραλίδης. Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση αυτή του κ. Καραλίδη, συνδυαστικά με την αδιάλλακτη του στάση να βρεθεί συμβιβαστική λύση, προκάλεσε την έντονη δυσφορία και αντίδραση των μελών της ΑΔΕΔΥ, με τον κ. Χαράλαμπο Ευστρατίου, προέδρου του οργάνου, να δηλώνει εκ μέρους αυτών πως «λυπούμαστε πολύ για τη συμπεριφορά του κ. Καραλίδη».

Όπως ανέφερε ο κος Ευστρατίου, πριν από έναν μήνα ο κος Καραλίδης τον κάλεσε στο γραφείο του για να του ανακοινώσει πως επιθυμεί την απομάκρυνση της ΑΔΕΔΥ από τον συγκεκριμένο χώρο και την τοποθέτηση της οργάνωσης «Στήριξη» εκεί. «Εμείς προτείναμε, παρά το γεγονός πως φτιάξουμε ουσιαστικά μόνοι μας αυτόν τον χώρο ώστε σήμερα να μπορεί να μας φιλοξενήσει, από τα πέντε γραφεία που υπάρχουν εκεί να κρατήσουμε έστω το ένα. Ο κος Καραλίδης ωστόσο ήταν ανένδοτος». Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Ευστρατίου ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες έξωσης της ΑΔΕΔΥ, δημιουργώντας σύγχυση και δυσφορία στα μέλη της. «Ο κος Καραλίδης μου είπε ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του πούμε τι θα κάνει στην αντιπεριφέρεια του» υπογράμμισε ο κος Ευστρατίου προσθέτοντας παράλληλα πως «του ζητάμε να βρεθεί μια λύση προς το καλό όλων».  

Δεν υπάρχουν σχόλια