GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς

Την Τετάρτη (01/06/11) ξεκινούν οι αιτήσεις για του Παιδικούς και Βρεφικού Σταθμούς του Δήμου Ξάνθης. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κα...

Την Τετάρτη (01/06/11) ξεκινούν οι αιτήσεις για του Παιδικούς και Βρεφικού Σταθμούς του Δήμου Ξάνθης. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους παιδικούς σταθμούς (χορηγούνται έντυπες αιτήσεις από τους κατά τόπους σταθμούς του Δήμου) μέχρι και την 30η Ιουνίου.

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:
1)Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως του παιδιού.

2)Βεβαίωση υγείας και αντίγραφο του βιβλιαρίου εμβολίων (έντυπη βεβαίωση υπάρχει στους Παιδικούς)

3)Βεβαίωση εργοδοτών, για τον συνολικό χρόνο απασχόλησης των γονέων με προσδιορισμό το ύψος αποδοχών τους, συνοδευόμενο από Α.Π.Δ. (μηχανογραφημένο δελτίο)

4)Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας ή αντίγραφο της Φορολογικής Δήλωσης του τρέχοντος Έτους.

5)Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 για την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού και τυχόν κοινωνικό πρόβλημα.

- Οι αιτήσεις επανεγγραφών για τα παιδιά που είναι στους Παιδικούς Σταθμούς γίνονται επίσης το διάστημα από 1 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουνίου 2011 (απαραίτητα δικαιολογητικά βεβαίωση υγείας έντυπη, αντίγραφο του βιβλιαρίου εμβολίων , εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας ή αντίγραφο της Φορολογικής Δήλωσης του τρέχοντος Έτους).

- Μετά από τις 30 Ιουνίου 2011 οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για νέες εγγραφές και οι αιτήσεις για επανεγγραφές θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια