GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι είναι η τηλεόραση σήμερα…

H Τηλεόραση είναι μια συσκευή-δέκτης που λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικα βλήματα σημάτων βλακείας από ένα ή περισσότερους πομποσταθμούς βαρεμάρας ...

H Τηλεόραση είναι μια συσκευή-δέκτης που λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικα βλήματα σημάτων βλακείας από ένα ή περισσότερους πομποσταθμούς βαρεμάρας (οι οποίοι ονομάζονται κανάλια) και προβάλει ήχο και εικόνα που αυτά μεταδίδουν. 

Δημιουργήθηκε από τους Ελ πριν απο 350.000 χρόνια και σαν σκοπό της είχε να τους ενημερώνει για τη πορεία του πολέμου με τους Βριλ και άλλα κακόβουλα όντα που εποφθαλμιούσαν να διαταράξουν την ηρεμία και βολή των μέγιστων αυτών όντων. Σε μια κρίσιμη καμπή του πολέμου οι Βριλ έκλεψαν το μυστικό της τηλεόρασης και το έδωσαν στους ανθρώπους προκειμένου να τους καθυποτάξουν σε συνεργασία με τις διαφημιστικές εταιρείες και τα στούντιο παραγωγής ταινιών. 

Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται κυρίως για την αποβλάκωση των κατοίκων της, ένα σχέδιο που έχει αποτύχει καθώς οι Έλληνες αποδεικνύονται πιο ηλίθιοι από όσο μπορεί να τους καταστήσουν τα κανάλια.

Χρήση
Σαν συσκευή από μόνη της χρησιμεύει μόνο για να πιάνει χώρο και να σκονίζεται. Οι γιαγιάδες τη χρησιμοποιούν για να απλώνουν τα πλεξίματα τους και να βάζουν επάνω τους τα αγαλματάκια με τις γατούλες. Αυτό ισχύει με τις παλιές ογκώδεις συσκευές τηλεοράσεων καθώς οι νέοι λεπτοί τύποι πλάσμα δεν επιτρέπουν τη στήριξη μπιμπελό επάνω τους δημιουργώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στις αθώες γιαγιούλες. 

Η αξιοποίηση της τηλεόρασης γίνεται αν κάποιος έχει καταφέρει να πληρώσει το λογαριασμό της Δ.Ε.Η.,  την έχει βάλει στη πρίζα και μετά πατήσει διάφορα κουμπιά στο σατανικής ευφυΐας μηχάνημα τηλεχειρισμού που παρέχεται με την αγορά της. Λέγεται ότι ο πρώτος άνθρωπος που άνοιξε τηλεόραση ήταν ο Μάκης, ύστερα από παραίνεση του Τσακ Νόρρις, για να πάρει συνέντευξη από τον μέγα Αλέξανδρο.

Χρήστες
Κυριότεροι χρήστες αυτής της συσκευής είναι οι καλές και αγαθές νοικοκυρές-δικτατορίσκοι του πορτοφολιού, οι οποίες μαγεύονται από τη θεματολογία των καναλιών και την χρησιμότητα των πληροφοριών που παρέχουν του τύπου πώς να μην καούν τα γεμιστά, τι φόρεσε η κυρία Ταδοπούλου στη δεξίωση του εφοπλιστή Χεζοπλούτη, ποιος/α τα έχει φτιάξει με ποιον/α και με ποιον τσακώθηκε η Άντζελα Δημητρίου ή η Τζούλια Αλεξανδράτου. 

Οι άνδρες του νοικοκυριού μπορούν να παρακολουθήσουν τις ειδήσεις των καναλιών το βράδυ όπου θα ενημερωθούν ειλικρινέστατα σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα ή κανένα αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ αν είναι σαββατοκύριακο ενώ τα μικρά παιδάκια μπορούν να παρακολουθούν καμιά ταινία θρίλερ ή τσόντα από τη συνδρομητική όταν η γονική συναίνεση ροχαλίζει βαθιά.

Χαρακτηριστικοί Τύποι προγραμμάτων που μεταδίδονται από την Τηλεόραση
   
* Εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος: Τέτοια είναι οι πορνοταινίες και οι μεσημεριανές εκπομπές κοινωνικής κριτικής ή η εκμάθηση Σουαχίλι για εκείνους που ομιλούν τη Σουριναμική διάλεκτο.
   
* Αθλητικά Προγράμματα:  Αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαιρίσεως, δεξιοτεχνίας μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, δεξιότητας πόκερ.
   
* Δραματικές σειρές: Όπου είτε η χαρά αγνοείται είτε κάποια Γκόλφω ζει τη ζωή κάποιας άλλης είτε ο πυρόξανθος κομμουνιστής Γκ-λέτσος τριγυρνά στα γυφταριά ψάχνοντας γκομενάκια.
   
* Κωμικές Σειρές: ¨Ότι δηλαδή προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής κυρίως οι ζωντανές συνεδριάσεις.
   
* Το Ρετιρέ   : Ουδέν Σχόλιον.
   
* Ελληνικές Ταινίες: Ασπρόμαυρες και ολίγες έγχρωμες ταινίες ελληνικής παραγωγής που δεν έχουν μεταδοθεί ποτέ και κρατούν το θεατή σε αγωνία ενώ τον διασκεδάζουν όπως: "Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" (Αγροτική περιπέτεια), "Η Αλίκη στο Ναυτικό" (Δραματική υπερπαραγωγή με φόντο μια τιτάνεια ναυμαχία).
   
* Ξένες Ταινίες: Χολιγουντιανές υπερπαραγωγές πρώτης προβολής όπως: "Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολη" 1,2,3,4 & 5.

* Ντοκιμαντέρ: Όπως η αναπαραγωγή του καβουρογαμόσαυρου του Αιτωλού κατά τη διάρκεια χαλαζόπτωσης, πάντα στην προσχολική ηλικία, για να μην ξεχνάμε και τους … υπέρ άνω…

*Ανθοκομίες: τηλεοπτικό έκτρωμα κατά το οποίο μια νεαρή κορασίδα ανθίζει επί των τηλεοπτικών οφθαλμών, οδηγώντας στον απόλυτο ψυχικό αυνανισμό δεκάδες εκ των σκουληκιών που την παρακολουθούν.  

• Διαφημίσεις: Χρήσιμα ολιγόλεπτα πολλάκις επαναλαμβανόμενα μηνύματα καταναλωτικής μορφής με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πενία των τραπεζών, των αυτοκινητοβιομηχανιών, των εφοπλιστικών ομίλων, των πολυεθνικών και άλλων φτωχών εταιρειών που χρειάζονται ΑΜΕΣΑ την οικονομική μας συνδρομή μέχρι εξαντλήσεως της τελευταίας μας δεκάρας.

• Και φυσικά η προσπάθεια εμπέδωσης του «μαζί τα φάγαμε»  και τις όποτε θέλουμε ανάνηψής μας από τον “οχαδελφισμό” και τις ατέλειωτες ώρες «τεμπελιάς» από “ωδικά και μη, πτηνά” καλά αμειβόμενα, για τις “θαυμαστικές” τους υπηρεσίες που με πόνο ψυχής προσφέρουν, φιλότιμα, εσχάτως.

(frikipaidia)

Δεν υπάρχουν σχόλια