GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεμούδιασαν με τους παλαίμαχους

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα είχαν οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης, οι οποίοι έδωσαν φιλικό με την ο...

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα είχαν οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθης, οι οποίοι έδωσαν φιλικό με την ομάδα των παλαιμάχων στα Πηγάδια.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα και έδωσαν την ευκαιρία σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση να απολαύσουν ένα γεμάτο αγώνα. Νικήτρια αναδείχθηκε η SKODA Ξάνθη με σκορ 6-5 και σκόρερ τους Καζάκη (2), Φλίσκα, Κιντάνα, Σουάνη και Καριόκα, ενώ για τους παλαίμαχους τα γκολ σημείωσαν οι Δημητριάδης (2), Κριεζής (2) και Κατσαρός.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε με τους:
Βρονταράς, Μπέρτος, Σάντος, Βάλλας, Σταθάκης, Κομεσίδης, Φλίσκας, Κιντάνα, Μαρσελίνιο, Πόι, Καζάκης ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Λοντίγκιν, Σουάνης, Κατόγκο, Ζεάν Καριόκα, Μπούγκα.

Με την ομάδα των Παλαιμάχων συμμετείχαν οι: Αχμέτογλου, Γιοβανούδης, Γκοντόλιας, Δημητριάδης, Καρακασίδης, Καρασερίδης, Κατσαρός, Κριεζής, Κουρτίδης, Κουρής, Λαζαρίδης, Μπαζάνης, Μαλαδένης, Μπανιώτης, Μουστάκης, Μπέρτος, Ξανθόπουλος, Πανίδης, Τουργαΐδης, Τραχανέλης, Χατζημεστής, Χατζημωυσιάδης.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια