GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δύσκολες μέρες περιμένουν, όλους, στην Αναπτυξιακή.

Πολύς θόρυβος για το τίποτα, με την τυπική ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης(21-4). Η διακοπείσα έκτακτ...

Πολύς θόρυβος για το τίποτα, με την τυπική ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης(21-4). Η διακοπείσα έκτακτη γενική συνέλευση η οποία ήταν είδη από αναβολή και μετά από μια πρόχειρη προσμέτρηση των «δυνάμεων» βρέθηκε η «χρυσή λύση»(;) αλλά για ποιους; Να μην αποφασίσει για εκλογή νέας διοίκησης.

Μετά από πρόταση του εκπροσώπου της ΕΑΣ κου Αντώνη Δανδαλιάρη οι εκπρόσωποι των μετόχων αποφάσισαν τελικά, να μην προχωρήσουν στην εκλογή νέου Δ.Σ. και να περιμένουν την τακτική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. «Μπαίνει το θέμα εκλογής του νέου Δ.Σ. με μια εικόνα η οποία δεν είναι καθαρή. 
Αυτή τη στιγμή πρέπει πριν την καταγραφή της πλήρης οικονομικής θέσης να μην προχωρήσουμε σε εκλογή νέου Δ.Σ. Αυτή είναι και η λογική της τακτικής συνέλευσης, που θα γίνει σε ένα μήνα» ανέφερε ο κος Θανάσης Ξυνίδης, ενώ από τη μεριά του ο κος Φώτης Καραλίδης υπογράμμισε πως «αφού δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία παραίτηση από το υπάρχων διοικητικό συμβούλιο, η έκτακτη γενική συνέλευση μπορεί να αποφανθεί για τη λήξη της συνεδρίασης και να περιμένουμε την εκλογοαπολογιστική τακτική συνέλευση που θα γίνει σε περίπου ένα μήνα», παρατείνοντας την κακή κατάσταση που υπάρχει στην εταιρεία με το σύνολο των εργαζομένων να “γκρινιάζουν” για την μεροληπτική αντιμετώπισή τους από τον πρόεδρο, αναφέροντας περιστατικά που έχουν πολύ μεγάλο . . .  δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Φώτης Καραλίδης η οικονομική κατάσταση της Αναπτυξιακής δεν είναι σαφής και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να γίνει εκλογοαπολογιστικός έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως τον τοπίο. Η τακτική συνέλευση της Αναπτυξιακής θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, οπότε και αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για το διοικητικό μέλλον της επιχείρησης. 

Πάντως το ενδιαφέρον του δημάρχου Ξάνθης θεωρείται από τους γνωρίζοντες δεδομένο με την δημόσια έκφρασή του να σχηματοποιείται στο κοντινό μέλλον. Άλλωστε το οικονομικό άνοιγμα είναι μεγάλο και πιθανόν αξεπέραστο, αναφέρθηκε ποσό μεγαλύτερο των 600.000 Ευρώ, με τους δήμους να δυσκολεύονται να εξοικονομούν το ποσό αντίστοιχο των ποσοστών συμμετοχή τους.  Χαρακτηριστικό των ημερών τα πολλά και ενδιαφέροντα οικονομικά στοιχεία που κυκλοφορούν εν είδη . . . “διαφημιστικών” καταδεικνύοντας την “αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι…” εμπλεκομένων στο προσκήνιο και το παρασκήνιο που έως τώρα εκμεταλλεύονταν επαρκώς ΚΑΠΟΙΟΙ…  

Δεν υπάρχουν σχόλια