GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έργα επεξεργασίας λυμάτων στη Σαμοθράκη

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιος Σώκος ενέκρινε έργα για την επεξεργασία των λυμάτων στη Σαμοθράκη...

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιος Σώκος ενέκρινε έργα για την επεξεργασία των λυμάτων στη Σαμοθράκη. Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις επεξεργασίας, προσαγωγής και διάθεσης λυμάτων στην Καμαριώτισσα, έργα αποχέτευσης ακαθάρτων και βιολογικός καθαρισμός στον οικισμό Λακκώματος και αποχετευτικές εγκαταστάσεις στον οικισμό Θερμών και τα δημοτικά κάμπινγκ του δήμου Σαμοθράκης. Τον κατάλογο των χρηματοδοτούμενων έργων συμπληρώνει η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στη θέση Βαράδες-Θέρμα.

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώθηκε επίσης και η διάθεση πίστωσης ύψους 550.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ειδικότερα, προβλέπεται η επιτήρηση λειτουργίας, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών στη σήραγγα Ελληνοβουλγαρικής φιλίας στο νομό Δράμας, η αποκατάσταση βατότητας εθνικού οδικού δικτύου του νομού Καβάλας και η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων στην εθνικό οδικό δίκτυο Αμφίπολης-Καβάλας.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια