GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκλέχτηκε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης

Η κα. Κυριακή Κιούση-Σιούτη είναι η νέα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση, μετ...

Η κα. Κυριακή Κιούση-Σιούτη είναι η νέα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση, μετά και τις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου. Η κα. Σιούτη συγκέντρωσε 107 ψήφους, ενώ οι δύο άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι συγκέντρωσαν από 62 η κα. Πηνελόπη Ιωαννίδου και 39 ο κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης.

Παράλληλα, η κα. Σιούτη ήταν η μόνη από τους τρεις υποψήφιους προέδρους που συμμετείχε στις εκλογές με υποψήφιο συνδυασμό, ενώ οι άλλοι δύο συμμετείχαν χωρίς συνδυασμό. «Η θέση του προέδρου είναι δύσκολο να καλυφθεί από γυναίκες δικηγόρους. Η συνέπεια και η εργατικότητα που επέδειξα όλα αυτά τα χρόνια με την εκλογή μου αυτή ανταμείβεται» ανέφερε η νέα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, κα. Σιούτη.
Η νέα διοίκηση του Συλλόγου θα αναλάβει καθήκοντα από τις 16 Μαρτίου και όπως ανέφερε η κα. Σιούτη «Τα νέα συμβούλια στους Δ.Σ. αναλαμβάνουν στις 16 Μαρτίου τα καθήκοντά τους, η απεργία μας ωστόσο έχει σταματήσει. Με τις νέες διοικήσεις θα ξαναγίνει ολομέλεια και εκεί θα παρθούν αποφάσεις για το ποια θα είναι η τακτική μας» συμπληρώνοντας πως «Τα δικαστήρια θα συνεχίσουν να λειτουργούν έως και τις 16/03 και από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις των συλλόγων μας». 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:
Για πρόεδρο:
Πηνελόπη Ιωαννίδου 62
Κυριακή Κιούση-Σιούτη (Ανανεωτική Κίνηση Δικηγόρων) 107
Κωνσταντίνος Μαλάκης 39

Πρόεδρος εκλέγεται η κα. Κυριακή Κιούση Σιούτη. 

Για Δ.Σ.:
Ανανεωτική Κίνηση Δικηγόρων: 124
Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Δικηγόρων Ξάνθης 92
Ο συνδυασμός Ανανεωτική Κίνηση Δικηγόρων συγκέντρωσε πέντε από τις οκτώ έδρες του Δ.Σ. ενώ οι υπόλοιπες τρεις καταλαμβάνονται από τα μέλη του συνδυασμού Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Δικηγόρων Ξάνθης. Αναλυτικά τα μέλη που εκλέγονται στο Δ.Σ. είναι τα εξής:
1.  Τσιλιγγίρης Ιωάννης
2. Παυλίδης Πέτρος
3. Τσομπάνογλου Θεοπούλα
4. Πολυχρονιάδου Ελένη
5. Συμεωνίδου Καλλιόπη
6. Ξανθόπουλος Θωμάς
7. Σκουλαρίκη Αικατερίνη
8. Καπζά Μουζαφέρ

Δεν υπάρχουν σχόλια