GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χωρίς “Επιμέλεια” το Επιμελητήριο Ξάνθης

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξή του.

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξή του.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης και αφού προηγήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πίτας, δημιουργηθήκαν οι πρώτες μικρό-εντάσεις μεταξύ των μελών, λόγω της απόφασης να ανακληθεί η μετάταξη υπαλλήλου του επιμελητηρίου Ξάνθης (ο λόγος για την κα. Δημητρίαδου), η οποία κρίθηκε ως μη νόμιμη. «Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες πρακτικές μέσα στο Επιμελητήριο» ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος.

Η απόφαση αυτή του ΕΒΕ Ξάνθης βρήκε αντίθετο τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο ΕΒΕ Ξάνθης, κ. Γιάννη Αθανασιάδη, ο όποιος μεταξύ άλλων ανέφερε πως «για το θέμα αυτό, το οποίο είναι πολύ σοβαρό, θέλουμε να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη, όλα τα πραγματικά γεγονότα καθώς και τη νομική γνωμάτευση, ενυπόγραφη, ενός συνεργάτη σας».

Τελικά το ΕΒΕ Ξάνθης ακύρωσε την πράξη μετάταξης της συγκεκριμένης υπαλλήλου, καθώς αυτή ήταν παράνομη.

Στα υπόλοιπα θέματά, το ΕΒΕ αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά το Γηροκομείο Ξάνθης με το ποσό των 1.500 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό θα δοθεί και στον Εμπορικό Σύλλογο για την κάλυψη κάποιων εκ των αναγκών του.

Τέλος, αποφασίστηκε να σταματήσει η έκδοση του περιοδικού «Επιμέλεια», για οικονομικούς λόγους, και να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό σύστημα ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου, για όλα τα θέματα που τους αφορούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια