GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κάηκαν δύο σπίτια στον Νομό Ξάνθης!

Φωτογραφία αρχείου Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε η πυροσβεστική υπηρεσία σημειώθηκαν δύο πυρκαγιές σε κατοικίες, από τις οποί...

Φωτογραφία αρχείου
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε η πυροσβεστική υπηρεσία σημειώθηκαν δύο πυρκαγιές σε κατοικίες, από τις οποίες ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Αναλυτικά το δελτίο αναφέρει τα εξής:

1. Την 20-01-2011 και περί ώρα 03.05΄ εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο χωρίο Βαφέικα του Δήμου Αβδήρων Νομού Ξάνθης , ιδιοκτησίας Χ.Π στο οποίο διέμενε η ανωτέρω με τα τρία ανήλικα τέκνα της.

 Επί τόπου έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης αποτελούμενη από δύο (2) οχήματα με πλήρωμα πέντε (5) ανδρών η οποία κατέσβησε την πυρκαγιά.

 Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς η ανωτέρω μονοκατοικία. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα προς το παρόν. Για τα ακριβή αίτια έχει οριστεί πραγματογνώμονας.

2. Την 21-01-2011 και περί ώρα 02: 20΄ εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διπλοκατοικία  στο χωριό Αιμόνιο του Δ. Μύκης Ν. Ξάνθης, ιδιοκτησίας Α.Χ- Κ.Μ & Σ.Μ.

 Επί τόπου έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης αποτελούμενη από δύο (2) οχήματα με πλήρωμα πέντε (5) ανδρών η οποία κατέσβησε την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς η ανωτέρω διπλοκατοικία.

Προανάκριση για την αιτία της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ξάνθης.α

Δεν υπάρχουν σχόλια