GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού ημερήσιου τύπου και υφέρπουσες φήμες που αφορούν οπλοφορία κατοίκων του οικ...

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού ημερήσιου τύπου και υφέρπουσες φήμες που αφορούν οπλοφορία κατοίκων του οικισμού Δασοχωρίου Ξάνθης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι κατόπιν σχετικής έρευνας που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ξάνθης στη συγκεκριμένη περιοχή δε διαπιστώθηκε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ως προς το ανωτέρω θέμα της οπλοφορίας ή των επανειλημμένων διαρρήξεων και τρομοκρατίας των κατοίκων.

Επιπλέον θεωρούμε καθήκον μας προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή τυχόν λανθασμένης πληροφόρησης που παρέχεται από διάφορους ότι ο Αστυνομικός Σταθμός Ευλάλου όπως και το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας έχουν ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό αν και η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης μειώθηκε αισθητά. Επιπλέον δε στις περιοχές αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας και του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου για την αντιμετώπιση τόσο της εγκληματικότητας όσο και της λαθρομετανάστευσης σε προληπτικό και αποτρεπτικό επίπεδο, εκπορεύονται ειδικές περιπολίες με οχήματα και αστυνομικούς από την Α. Δ. Ξάνθης καθ’ όλο το 24ωρο.

Επιπροσθέτως των ανωτέρω, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας η οποία βαίνει αυξανόμενη, η Α. Δ. Ξάνθης αναλύοντας τα εγκληματολογικά δεδομένα και αναπροσαρμόζοντας το σχεδιασμό αντιμετώπισής της εγκληματικότητας ανάλογα με τη χαρτογράφησή της, επικαιροποιεί τα ήδη υφιστάμενη σχέδιά της που καλύπτουν τους τομείς της αντιμετώπισης των ληστειών, των κλοπών, των κλοπών οχημάτων, των ναρκωτικών, των λαθρομεταναστών.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης είναι στη διάθεση όλων των Μ. Μ. Ε. προς παροχή συγκεκριμένων στοιχείων που αφορούν τόσο το θέμα αυτό όσο και στα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και αφορούν όλα τα θέματα αστυνομικής αρμοδιότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια