GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


2.600 ευρώ από τον Σύλλογο Ποντίων για το Γηροκομείο!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, εκφράζοντας την βούληση των μελών του συλλόγου, αισθάνεται το χρέος να ευχαριστήσει τις εκατοντάδες ...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, εκφράζοντας την βούληση των μελών του συλλόγου, αισθάνεται το χρέος να ευχαριστήσει τις εκατοντάδες των συμπολιτών μας που συνέδραμαν στην προσπάθεια μας να συμβάλουμε οικονομικά στην λειτουργία του Γηροκομείου Ξάνθης διοργανώνοντας στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2011, το 2ήμερο Ποντικού Θεάτρου.

Στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης ιδιαίτερα ουσιαστική  και πολύτιμη ήταν η συμβολή των Μ.Μ.Ε της πόλης μας προς τα οποία απευθύνουμε εγκάρδιες ευχαριστίες.

Την προσπάθεια μας αυτή στήριξαν και τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας:

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μπέλλες» του Δήμου Μουριών, με το θεατρικό του τμήμα, τα μέλη του οποίου κάλυψαν προσωπικά τις δαπάνες διαμονής και διατροφής των για να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν, με εξαιρετική επιτυχία,  το θεατρικό έργο «Ο χωρέτες» του Φίλωνα Κτενίδη. Ο σύλλογος μας κάλυψε, από τα έσοδα, μόνον το κόστος μετακίνησης της αποστολής.

-Η Φιλοτελική Εταιρεία Ξάνθης που ανέλαβε την διοργάνωση της όλης εκδήλωσης

-Η βιομηχανία γάλακτος «ΡΟΔΟΠΗ» που ανέλαβε το κόστος εκτύπωσης των εισιτηρίων, αφισών και προσκλήσεων.

-Ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος για το δείπνο που παρέθεσε στην αποστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μπέλλες».

-Τα μέλη του θεατρικού τμήματος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης που με την συμμετοχή τους και την εξαιρετική παρουσίαση του θεατρικού έργου «Σα κρύα τη λουτρού» του Σίμου Λιανίδη, απέδειξαν στην πράξη ότι οι έννοιες της ανθρωπιάς και της προσφοράς, ιδιαίτερα από απογόνους προσφύγων, μπορούν να βρουν εφαρμογή και στο σημερινό ζοφερό τοπίο ατομικισμού.

Το συνολικό καθαρό ποσό που θα δοθεί στο Γηροκομείο Ξάνθης ανέρχεται στο ποσό των 2.600 €.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια