GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα πρώτα χιόνια σε Καβάλα και Δράμα

Αντιμέτωποι με τα πρώτα χιόνια του χειμώνα ήρθαν σήμερα οι κάτοικοι της Καβάλας και Δράμας, όπου σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικο...

Αντιμέτωποι με τα πρώτα χιόνια του χειμώνα ήρθαν σήμερα οι κάτοικοι της Καβάλας και Δράμας, όπου σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες. 

Στην Καβάλα, προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στο οδικό δίκτυο του Ορεινού όπου τα μηχανήματα του δήμου και της Νομαρχίας εργάζονται πυρετωδώς για να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί. 
Προσοχή χρειάζεται και σε Ακροβούνι, Νικήσιανη και Φιλίππους. Λόγω της χιονόπτωσης παρέμειναν κλειστά τα σχολεία του δήμου Ορεινού και της Νικήσιανης, καθώς επίσης τα δημοτικά σχολεία Παλαιοχωρίου, Κοκκινοχώματος και Αμισιανών. 
Τα δρομολόγια προς Θάσο από το λιμάνι της Καβάλας, δεν εκτελούνται. Η σύνδεση με το νησί πραγματοποιείται μόνο από το λιμάνι της Κεραμωτής. Σε λευκό κλοιό, από το πρωί, και ο Νομός της Δράμας. Λόγω της χιονόπτωσης, ακόμα και μέσα στην πόλη, παρέμειναν κλειστά τα δημοτικά σχολεία σε Νευροκόπι, Παρανέστι και Βώλακα ενώ δεν λειτούργησαν και τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας σε Νευροκόπι, Παρανέστι και Περιθώρι. 
Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη σε ολόκληρο το ορεινό-επαρχιακό δίκτυο του Νομού.

πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια