GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης, για τρίτη συνεχή χρονιά ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ξάνθης, κ...

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης, για τρίτη συνεχή χρονιά ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ξάνθης, και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά θέματα, οργανώνει  δράση προσφοράς και αγάπης με την ονομασία «Το Δέντρο των Ευχών».


Με την αγορά ενός αστεριού κατασκευασμένο από τα Λυκόπουλα μπορεί ο καθένας να στολίσει το χριστουγεννιάτικο, «Δέντρο των Ευχών»,  που θα είναι τοποθετημένο στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2010.

Στην προσπάθεια αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς Αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να σταθούν αρωγοί και να προσθέσουν ένα αστεράκι στο «Δέντρο των Ευχών».

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ξάνθης, για την συγκέντρωση τροφίμων για τους συμπολίτες μας που για διάφορους λόγους χρήζουν βοήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια