GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης για την επαγγελματική δράση

Διεξήχθη την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης το Σεμινάριο για την Επαγγελματική Δράση του Ροταριανού Ομίλο...

Διεξήχθη την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης το Σεμινάριο για την Επαγγελματική Δράση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης με πολλούς αξιόλογους ομιλητές, όπως το Νομάρχη Ξάνθης κ. Παυλίδη, τον καθηγητή του ΔΠΘ κ. Τσαλίδη, τον τ. Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Σγουρίδη, τον επίτιμο Πρόξενο της Γερμανίας στης Θράκη κ. Κουρούδη και τον Επ. Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας κ. Δερμεντζόγλου.

Εκ μέρους του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους αξιότιμους κύριους ομιλητές, προς τη Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης για την παραχώρηση της αίθουσας και προς την εταιρία «ΑΙΧΜΗ Graphics» για τη χορηγία της. Στο τέλος του Σεμιναρίου βραβεύθηκαν ενδεικτικά τρεις από τις υγιείς επιχειρήσεις του Ν. Ξάνθης που εν μέσω κρίσεως προσφέρουν απασχόληση και συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Οι εταιρίες αυτές ήταν οι : 1) Altech Φουρλακίδης, 2) ΚΟΜΟΤΕΞ Α.Ε. και 3) ΤΕΧΝΗ Α.Ε ΠΑΝΤΕΛΟΣ. Τα θερμά συγχαρητήρια του Ροταριανού Ομίλου στις διοικήσεις τους.

Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια