GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην ίδρυση Δικτύου προχώρησαν οι γυναικείοι αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί της Α. Μ.-Θ…

Στην ίδρυση δικτύου «Γυναικείων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Αν. Μακεδονίας- Θράκης» προχώρησαν έξι γυναικείοι συνεταιρισμοί της περιφέρεια...

Στην ίδρυση δικτύου «Γυναικείων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Αν. Μακεδονίας- Θράκης» προχώρησαν έξι γυναικείοι συνεταιρισμοί της περιφέρειας, μεταξύ των οποίων ο αγροτουριστικός συνεταιρισμός γυναικών Τριγώνου «η Γαία» και ο γυναικείος αγροτουριστικός συνεταιρισμός του Πέπλου. 


Στόχος του δικτύου είναι η στήριξη και προβολή του έργου των συνεταιρισμών και η παραγωγή ποιοτικών ανταγωνιστικών προϊόντων, που θα μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής. 

Οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών υπέγραψαν την ίδρυση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, στα γραφεία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης, στην Κομοτηνή, παρουσία της γ. γ. Θεοδώρας Κόκλα, η οποία προώθησε και στήριξε την ίδρυση του Δικτύου Γυναικείων Συνεταιρισμών, αναλαμβάνοντας μάλιστα και την πρωτοβουλία χρηματοδότησης για την ανακαίνιση ενός κτιρίου, που βρίσκεται στο 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ξάνθης- Σταυρούπολης, προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί το πρώτο εκθετήριο του Δικτύου. 

«Η ενίσχυση των αγροτικών συνεταιρισμών αποτελεί κυρίαρχο μοχλό σταθεροποίησης των αγροτικών περιοχών και περαιτέρω ανάπτυξής τους σε όλη την Ευρώπη», τόνισε σε δηλώσεις της η κα. Κόκλα, επισημαίνοντας πως «οι γυναικείοι συνεταιρισμοί αποτελούν ζωντανό κύτταρο της ελληνικής Περιφέρειας και διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη στήριξη της αγροτικής οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας και κατ’ επέκταση στο μέλλον της αγροτικής οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια