GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απολογισμός δράσεων «ΑΓΑΠΗ 2010» και απονομή δώρων στους τυχερούς

Με μια μικρή γιορτή που διοργανώθηκε την Τετάρτη στις 12 μετά το μεσημέρι στο φουαγιέ της Στέγης Πολιτισμού «Κων/νος» Μπένης», τα μέλη του Σ...

Με μια μικρή γιορτή που διοργανώθηκε την Τετάρτη στις 12 μετά το μεσημέρι στο φουαγιέ της Στέγης Πολιτισμού «Κων/νος» Μπένης», τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης παρέδωσαν τα δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς “ΑΓΑΠΗ 2010”, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ένας σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Παπαχρόνης υπενθύμισε πως «Είμαστε περήφανοι που για άλλη μια φορά οι Ξανθιώτες ανταποκρίθηκαν και που καταφέραμε να πουλήσουμε, παρά την οικονομική κρίση, 25.000 λαχνούς, αξίας ενός ευρώ ο καθένας, συγκεντρώνοντας με αυτό τον τρόπο έσοδα 19.000 ευρώ για το ταμείο του συλλόγου». Όπως ανέφερε ο κ. Παπαχρόνης με τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τη λαχειοφόρο αγορά, ο σύλλογος θα καταφέρει να υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις μέσα στο 2011. Παράλληλα ο πρόεδρος τους συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο, βοήθησαν τον σύλλογο για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου.

Μόνο οι δύο από τους τρεις συνολικά νικητές της λαχειοφόρου έδωσαν το παρόν στην τελετή απονομής των δώρων, καθώς ο τρίτος νικητής αναζητείται ακόμη. Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι τρεις τυχεροί κερδίζουν από ένα μηχανάκι. 
 
Οι δύο τυχεροί της λαχειοφόρου που κέρδισαν από ένα “σκούτερ” ήταν ο σύλλογος «Ένωση Γυναικών Ελλάδος» και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ξάνθης, κ. Γεώργιος Παπασταματίου. «Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του συλλόγου αιμοδοτών Ξάνθης και καλή συνέχεια σε αυτό το θεάρεστο έργο τους» ανέφερε ο κ. Παπασταματίου κατά τη διάρκεια παραλαβής του δώρου του, ενώ δήλωσε πως «από τη στιγμή που αυτό το μηχανάκι προέρχεται από τον σύλλογο αιμοδοτών θα το τιμήσω ιδιαίτερα καθώς σκοπεύω να το κάνω το μηχανάκι της ζωής μου». 
 
Από τη μεριά της η πρόεδρος του συλλόγου «Ένωση Γυναικών Ελλάδος», κα Αικατερίνη Δημητριάδου δήλωσε πως «Θα ήθελα να συγχαρώ τον σύλλογο αιμοδοτών που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην πόλη μας, και συνεχίζει να προσφέρει, εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε πάντα να ενισχύσουμε τις δράσεις του, είτε αγοράζοντας λαχεία είτε συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις τους». 
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος σκοπεύει να πουλήσει το μηχανάκι, ελπίζοντας πως με τα έσοδα από την πώληση θα καλυφτούν κάποιες από τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια