GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ερώτηση Τσιαούση για την αναγνώριση πτυχίων από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία της ειδικότητας Χειρουργικής Στόματος…

Την ενσωμάτωση της ελληνικής νομοθεσίας με τις διατάξεις της Ε. Ε. που αφορούν στην αναγνώριση πτυχίων από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία της ...

Την ενσωμάτωση της ελληνικής νομοθεσίας με τις διατάξεις της Ε. Ε. που αφορούν στην αναγνώριση πτυχίων από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία της ειδικότητας Χειρουργικής Στόματος, ζητά με ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας, η βουλευτής Έβρου του ΠΑ. ΣΟ. Κ., Ελένη Τσιαούση. 


«Παρά το πέρας από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της σχετικής οδηγίας, η ελληνική έννομη τάξη δεν έχει ακόμη εναρμονιστεί προς τις διατάξεις, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία παραπομπής της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ερώτησή της η κα. Τσιαούση. 

Καταλήγοντας, ερωτά τον αρμόδιο υπουργό εάν θα προχωρήσει στην ενσωμάτωση της συγκεκριμένης ειδικότητας, εφαρμόζοντας τις οδηγίες της Ε. Ε. «στον τομέα της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων», ώστε να δοθεί οριστική λύση στο επαγγελματικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν χιλιάδες πτυχιούχοι οι οποίοι έχουν σπουδάσει στις δύο συγκεκριμένες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια