GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη Ρώσων Ακαδημαϊκών σε Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας

Καθηγήτριες από πανεπιστήμια της Ρωσίας επισκέφθηκαν το Δήμο Καβάλας με σκοπό να ενημερωθούν για την Κοινωνική Πολιτικής που ασκείται στο Δή...

Καθηγήτριες από πανεπιστήμια της Ρωσίας επισκέφθηκαν το Δήμο Καβάλας με σκοπό να ενημερωθούν για την Κοινωνική Πολιτικής που ασκείται στο Δήμο. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης -ΑΜΕΑ και έπειτα το «Βοήθεια στο Σπίτι», το ΚΑΠΗ, τους Παιδικούς Σταθμούς και κατέληξαν στα γραφεία της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

 Οι καθηγήτριες προέρχονται από Πανεπιστήμια της Μόσχας και του Καζάν και πραγματοποιούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Δήμο Καβάλας στα πλαίσια του προγράμματος TEMPUS. Ο κ. Φιλιππίδης Γιώργος, Διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της «Δημωφέλεια», σε δηλώσεις τόνισε πως η εν λόγω ομάδα από το Καζάν και την Μόσχα επισκέφθηκε την Καβάλα για να μελετήσει πως λειτουργεί ο Δήμος Καβάλας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. «Επιλέχθηκε ο Δήμος Καβάλας από όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης σαν πρότυπο δήμου λειτουργίας προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής και γι` αυτό έγινε αυτή η επίσκεψη χθες» όπως εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια