GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το δημόσιο διαπραγματεύεται τους λογαριασμούς για τα...τηλέφωνα

Στα 350 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ετήσιο κόστος του δημοσίου για τηλεφωνικούς λογαριασμούς Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως ανταποκρί...

Στα 350 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ετήσιο κόστος του δημοσίου για τηλεφωνικούς λογαριασμούς

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα 100%. Το ελληνικό δημόσιο, εν μέσω της κρίσης, εξακολουθεί να πληρώνει «τρελούς» λογαριασμούς για τηλέφωνα, σταθερά και κινητά, χωρίς μάλιστα, μέχρι σήμερα, να έχει επιχειρήσει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο πακέτο, όπως κάνει κάθε πελάτης, για να μειώσει έστω και κατ ελάχιστον το κόστος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις τώρα ξεκινάει μια τέτοια προσπάθεια, καθώς φαίνεται ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Συγκεκριμένα, υπολογίσθηκε ότι ετησίως, μόνο για τα σταθερά τηλέφωνα, το δημόσιο πληρώνει συνολικούς λογαριασμούς που προσεγγίζουν το ποσό των 350 εκατ ευρώ. Οποιοσδήποτε άλλος μηχανισμός, φυσικός ή νομικός, θα είχε καταφέρει να πετύχει μεγάλες εκπτώσεις, για να παραμείνει σταθερός στην τηλεφωνία που χρησιμοποιεί. Όμως, το δημόσιο, μέχρι σήμερα, δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης. Και κάπως έτσι ο λογαριασμός έφτασε στα επίπεδα που έφτασε.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τώρα το αποτέλεσμα της σχετικής συζήτησης που φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει και σίγουρα θα οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα, που θα δώσει μια μικρή έστω ανάσα στα δυσβάσταχτα δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια