GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Όπως κάθε χρόνο εδώ και δεκαεπτά χρόνια συνεχώς κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και των καλοκαιρινών διακοπών, ο Ελληνικός Ερ...


Όπως κάθε χρόνο εδώ και δεκαεπτά χρόνια συνεχώς κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και των καλοκαιρινών διακοπών, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό της Σερβίας διοργανώνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε ελληνικές οικογένειες παιδιών ηλικίας 8 - 16 ετών από την γειτονική μας χώρα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οικογένειες απ’ όλη την Ελλάδα, ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές για πρώτη φορά. Το πρόγραμμα αυτό, αφορά σε παιδιά τα οποία έχουν ζήσει την εμπειρία του πολέμου και των αποτελεσμάτων του και έχουν πραγματικά ανάγκη από αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί στη χώρα μας περίπου 18.500 παιδιά, αποτέλεσμα της μεγάλης ευαισθησίας που έχουν δείξει οι ελληνικές οικογένειες συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό και επιθυμούν να δώσουν αγάπη στα παιδιά αυτά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.                                                         
Για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων του 2010, οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του προγράμματος έχουν καθοριστεί από:  

19/12/2010 (άφιξη) – 04/01/2011 ( αναχώρηση )                                   

Την ευθύνη για την διοργάνωση του προγράμματος στην Ελλάδα έχει αποκλειστικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια