GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δρομολογήθηκε άμεσα η κατάργηση πλαστικών μίας χρήσης στους Λειψούς!

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Λειψών, Φώτη Μάγγου αποφασίστηκε και δρομολογήθηκε άμεσα η κατάργηση πλαστικών μίας χρήσης και η αντικατάστ...



Με πρωτοβουλία του δημάρχου Λειψών, Φώτη Μάγγου αποφασίστηκε και δρομολογήθηκε άμεσα η κατάργηση πλαστικών μίας χρήσης και η αντικατάσταση τους από ποτήρια και καλαμάκια από ανακυκλώσιμο χαρτί ή μπαμπού.


Μιλώντας στο One Channel, ο κ. Μάγγος εξήγησε πως η απόφαση για την κατάργηση των πλαστικών μίας χρήσης, πάρθηκε με στόχο την προστασία του εξωτισμού και του φυσικού περιβάλλοντος των Λειψών, σε συνεργασία του δήμου με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού.

Μέσω του μηχανισμού της αυτο-οργάνωσης και με ενισχυμένη την οικολογική συνείδηση, οι αντίστοιχες επιχειρήσεις στο νησί θα αποσύρουν τα πλαστικά ποτήρια και τα καλαμάκια και τη θέση τους θα πάρουν, νέα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Παράλληλα, ο δήμος και οι επιχειρήσεις, θα συνεχίζουν να παροτρύνουν τους επισκέπτες, πελάτες και εργαζόμενους σε μια πιο οικολογική προσέγγιση ως προς τις καταναλωτικές τους συνήθειες.


Πηγή: onetv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια