GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Καμπάνα» σε εργαζόμενη που κάπνιζε σε Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

«Καμπάνα» έπεσε σε εργαζόμενη που κάπνιζε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς”, μετά από επιτό...



«Καμπάνα» έπεσε σε εργαζόμενη που κάπνιζε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς”, μετά από επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν πριν λίγες ημέρες οι Επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας, του Τμήματος Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής.



Η εργαζόμενη, σύμφωνα με το iatropedia.gr,  συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να καπνίζει, στην ίδια Μονάδα Λοιμώξεων, στην οποία έγιναν οι καταγγελίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας  από τον ακτιβιστή της διαδικτυακής ομάδας “Συνήγορος των ΑμεΑ” κ. Ανδρέα Μπαρδάκη.

Οπως αναφέρουν οι Επιθεωρητές στο πόρισμά τους:

«Κατά την ώρα της αυτοψίας διαπιστώθηκε ότι μια εργαζόμενη κάπνιζε σε γραφείο της γραμματείας της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων και της επιδόθηκε η επιβολή προστίμου εκατό (100) ευρώ, σύμφωνα με την πράξη αριθμό Νο 197. Ο Προϊστάμενος της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων απουσίαζε λόγω κανονικής άδειας, όπως μας ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι».

Πηγή: in.gr