GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Ηρθαμε με το μνημόνιο και φεύγουμε με το μνημόνιο»

Αποχαιρετιστήρια βραδιά του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «ΧΑΤΖΗΔΑΚΕΙΟ», στο τέλος της...

Αποχαιρετιστήρια βραδιά του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «ΧΑΤΖΗΔΑΚΕΙΟ», στο τέλος της πενταετούς θητείας του και στα πλαίσια τoυ Φεστιβάλ VIA EGNATIA.

Τον τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων, ο νέος δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο διοικητής του Δ’ Σ..Στρατού, ο Μιχάλης Στυλιανίδης, περιφερειακοί σύμβουλοι, υπάλληλοι της ΠΕ Ξάνθης, εκπρόσωποι ΜΜΕ κ.α.

Ο Κώστας Ζαγναφέρης παραδίδει την αντιπεριφέρεια, μετά από 9 χρόνια παρουσίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση (4 χρονια αντιπολίτευση και 5 ως αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ξάνθης).

Φανερά συγκινημένος, έχοντας την κόρη του δίπλα, απηύθυνε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους παρευρισκόμενους:

«Οσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έχουμε καλές προθέσεις, όραμα, φιλοδοξίες και ξεκινάμε πάντα με αίσθημα προσφοράς. Ως αντιπεριφερειάρχης τελείωσε ο κύκλος μου και μπορώ να πω ότι φεύγω απογοητευμένος. Ηρθαμε με το μνημόνιο και φεύγουμε με το μνημόνιο. Δύσκολα χρόνια.Τα πάντα κρίνοντα από τη ροή των χρημάτων . Ημασταν οι πιο ατυχοι σε αυτόν τον τομέα.Δεν είχαμε να διαχειριστούμε σχεδόν τίποτα έναντι άλλων εποχών. Μπορεί να έκανα και λάθη, πάντως προσπάθησα, ήμουν ανοιχτός στους πολίτες, κανέναν δεν απέφυγα.Από την καρδιά μου να σας πω, ποτέ δεν έβαλα το προσωπικό και οικογενειακό συμφέρον πάνω απο το κοινό».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, τους υπαλλήλους της ΠΕ Ξάνθης, τους βουλευτές, το στρατηγό, τον απερχόμενο δήμαρχο, τους περιφερειακους συμβούλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τη συνεργασία τους