GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλέξης Τσίπρας: Απολογισμός και αποδοχή της ήττας

Με αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε την ομιλία του ως απερχόμενος πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. «Η λαϊκή ετυμηγορία είναι απόλυτα ...


Με αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε την ομιλία του ως απερχόμενος πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. «Η λαϊκή ετυμηγορία είναι απόλυτα σεβαστή. Επικοινώνησα με τον Μητσοτάκη για να το συγχαρώ», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. «Στη δημοκρατία η εναλλαγή στην κυβέρνηση αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Θα σεβαστώ στην πράξη τη λαϊκή βούληση δεν θα επαναλάβω όσα έκανε ο προκάτοχός μου. Αύριο θα υποδεχτώ τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου».

«Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν έναν δύσκολο αγώνα. Έκανε εξαιρετικά δύσκολο αυτόν τον αγώνα αλλά και τόσο γενναίο.

Εύχομαι και ελπίζω η επάνοδος της ΝΔ στη διακυβέρνηση να μη γίνει αφορμή ρεβανσισμού και εκδικητικότητας ιδίως απέναντι σε κατακτήσεις προστασίας της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εδώ ισχυρός από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αναλάβαμε τη διακυβέρνηση σε μια οριακή στιγμή, με άγνοια κινδύνου αλλά μεγάλη πίστη στις δυνάμεις του λαού μας. Καταφέραμε πολλά και με το κεφάλι ψηλά αποδεχόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία γιατί ξέρουμε ότι η Ελλάδα που παραδίδουμε δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που παραλάβαμε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.