GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Ορθώστε ανάστημα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που δίχασε τον τόπο»

Η Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, είναι μια ημερομηνία ορόσημο για τον τόπο και την πατρίδα. Οι Έλληνες πολίτες καλούνται με την ψήφο τους ν’ ...


Η Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, είναι μια ημερομηνία ορόσημο για τον τόπο και την πατρίδα. Οι Έλληνες πολίτες καλούνται με την ψήφο τους ν’ αλλάξουν σελίδα.

Καλούνται να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε μια Κυβέρνηση που δίχασε τον τόπο, που δεν σεβάστηκε τους θεσμούς, που λειτούργησε με μια πρωτοφανή αλαζονεία και αυταρχισμό, που στοχοποίησε τη μεσαία τάξη και που δεν στήριξε τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας.

Φίλες, Φίλοι, Θρακιώτισσες, Θρακιώτες, Ξανθιώτισσες, και Ξανθιώτες,

Από το 2000 μέχρι και σήμερα, αυτό που μας συνέδεε πάντα ήταν μια σχέση που στηρίχτηκε στην ειλικρίνεια, στον αλληλοσεβασμό, μα πάνω απ’ όλα στην κοινή μας αγάπη για τον τόπο.

Κατανοώ την πικρία σας να αρνηθώ την τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές. Ήταν μια επιλογή που έγινε για καθαρά προσωπικούς λόγους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν συνεχίζεται η κοινή μας πορεία, δεν αγωνιζόμαστε για τις ίδιες αξίες που επί χρόνια συνέδεαν τη σχέση και τους αγώνες μας.

Σας καλώ λοιπόν όλους την Κυριακή 7 Ιουλίου χωρίς κανέναν δισταγμό, χωρίς κανένα ψευτοδίλημμα, να πάτε στις κάλπες και να ψηφίσετε την παράταξή Μας. Να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη.


Για την Ελλάδα, τη Θράκη, την Ξάνθη, για το μέλλον του τόπου μας.
Αλέξανδρος Κοντός
Πρώην Υπουργός