GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στόχος του τουρκικού παράγοντα στη Ροδόπη η πολιτική εξόντωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη

O Λευτέρης Γλερίδης στη FoniRodopis «σκιαγραφεί» το τοπίο στο Νομό Ροδόπης και κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις με μια φωτογραφία ντ...


O Λευτέρης Γλερίδης στη FoniRodopis «σκιαγραφεί» το τοπίο στο Νομό Ροδόπης και κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις με μια φωτογραφία ντοκουμέντο για το «αντεθνικό» σενάριο

Το τουρκικό Προξενείο προωθεί πλέον απροκάλυπτα την υποψηφιότητα Κατραντζή ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και «γαλάζια» τοπικά στελέχη τα οποία επιθυμούν τη μη εκλογή του κορυφαίου πολιτικού της Ροδόπης, αποκαλύπτει ο Λευτέρης Γλερίδης στη FoniRodopis με μια φωτογραφία μάλιστα ντοκουμέντο και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αφού «πίσω» από τις παραπάνω μεθοδεύσεις δυστυχώς βρίσκεται και λειτουργεί ως «δούρειος ίππος» και ο γνωστός κομματάρχης που με τον τρόπο αυτό επιχειρεί να «επιβάλει» ένα καθεστώς προσωπικής «επικυριαρχίας»!

Αναλυτικά το αποκαλυπτικό άρθρο στην FoniRodopis αναφέρει τα παρακάτω:
Όλο το βάρος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και δη στην υποψηφιότητα του Μουσταφά Κατραντζή έχουν ρίξει ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου κύκλοι που πρόσκεινται στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Ο στόχος ξεκάθαρος και σαφής. Η εκλογή τριών μειονοτικών βουλευτών στη Ροδόπη και συνάμα η πολιτική εξόντωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος θεωρείται εδώ και χρόνια «αγκάθι» για το τουρκικό Προξενείο και τους εγκάθετους του στην περιοχή.

Με τα σχέδια του ξένου παράγοντα συνηγορούν δυστυχώς και εσωκομματικοί αντίπαλοι του Ευριπίδη Στυλιανίδη οι οποίοι βλέπουν θετικά μια εξέλιξη σαν κι αυτήν καθώς σε περίπτωση μη εκλογής του θα άνοιγε διάπλατα ο δρόμος γι’ αυτούς, είτε για την κατάληψη μελλοντικά μιας βουλευτικής έδρας είτε για να καταστούν ως οι κορυφαίοι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες.

Βάσει του παραπάνω σχεδίου επιλέχθηκε για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ η αδύναμη εκλογικά Φεράλ Αλή Ογλού, η υποψηφιότητα της οποίας εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό. Να μη διασπαστεί μεταξύ δύο ισοδύναμων υποψηφιοτήτων εντός του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου η μειονοτική ψήφος, όπως θα συνέβαινε για παράδειγμα σε περίπτωση που κατέβαινε ο Μεχμέτ Εμίνογλου, αλλά αντιθέτως να «πριμοδοτηθεί» μόνο η υποψηφιότητα του Μουσταφά Κατραντζή προκειμένου αυτός να περάσει σε ψήφους τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και να καταλάβει τη μία τουλάχιστον έδρα που αναμένεται να κερδίσει σίγουρα η ΝΔ στη Ροδόπη.

Ήδη, σύμφωνα με μαρτυρίες που διαθέτουμε, έχει δοθεί γραμμή σε μειονοτικούς που ψήφισαν ΚΙΕΦ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές να στηρίξουν την υποψηφιότητα Κατραντζή ενώ αντίστοιχο μήνυμα έστειλε και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου μέσω φωτογραφίας που αναρτήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στην επίσημη σελίδα που λειτουργεί στο Facebook το τουρκικό Προξενείο.

Η φωτογραφία είναι από δείπνο που παρέθεσε η εταιρεία ΥΑΚΑ ΙΚΕ του Λεβέντ Σαδίκ, δίπλα στον κ. Ομέρογλου στο κεντρικό τραπέζι κάθεται ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ Μουσταφά Κατραντζή ενώ διακρίνονται επίσης η πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου, ο πρώην πρόεδρος του ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαούς και ο νεοεκλεγέν Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Όλα τα παραπάνω πάντως βρίσκονται εν γνώσει τοπικών πολιτικών γραφείων, τα οποία απεργάζονται με τη σειρά τους σχέδια προκειμένου να μην ευοδωθεί η προσπάθεια εμπλοκής του ξένου παράγοντα στις εσωτερικές διαδικασίες της χώρας μας ενώ για τον ίδιο λόγο την υποψηφιότητα Στυλιανίδη αναμένεται να στηρίξουν επιπλέον ακόμα και ψηφοφόροι άλλων χώρων, εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridi
(σ.σ. Τα σχόλια για σας, αφού το συγκεκριμένο Μέσον, θεωρείται από τα πλέον αξιόπιστα του Νομού Ροδόπης και οι πηγές του ήταν και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες…).