GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Μαρίνα Παυλίδου ευχαριστεί όλους όσους συμπορεύτηκαν στον έντιμο πολιτικό αγώνα της.

Με ανακοίνωση της η πολιτευτής της ΝΔ Μαρίνα Παυλίδου, ευχαριστεί όλους όσοι την βοήθησαν για την πρωτιά που έφερε σε σταυρούς ποτέ γυ...


Με ανακοίνωση της η πολιτευτής της ΝΔ Μαρίνα Παυλίδου, ευχαριστεί όλους όσοι την βοήθησαν για την πρωτιά που έφερε σε σταυρούς ποτέ γυναίκα υποψήφια στον Νομό Ξάνθης. Ευχαριστεί τον λαό της Ξάνθης που πίστεψε σε αυτήν και της έδωσε μία μεγάλη παρακαταθήκη για να συνεχίσει να διεκδικεί για λογαριασμό των Ξανθιωτών το καλλίτερο.

Μέσα από όλη αυτήν την δύσβατη εκλογική διαδικασία, καταφέραμε και βγήκαμε νικητές. Όπως είπα, πολλές φορές, στην εξαιρετικά σύντομη προεκλογική μου εκστρατεία, μου αρέσει να μιλώ σε πρώτο πληθυντικό, γιατί στην πολιτική δεν χωρούν μονάδες, αλλά ομάδες. Έτσι, λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου έναν προς έναν, όλους αυτούς που είδαν σε εμένα και στο πρόσωπο μου, την καθαρότητα, την εντιμότητα και τη γνησιότητα του χαρακτήρα μου. Κάθε μία εκ των ψήφων εμπιστοσύνης, σεβασμού και αγάπης που έλαβα είναι για μένα δείγμα ότι καταφέραμε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο. Να σταθούμε με αξιοπρέπεια και δύναμη μπροστά στους πολίτες της Ξάνθης και να μεταλαμπαδεύσουμε το καθαρό όραμα μας για μια καλύτερη Ξάνθη. Έβαλα τα δυνατά μου, περιδιαβαίνοντας όλον τον Νομό Ξάνθης, συναντώντας εκατοντάδες πολίτες και δεκάδες φορείς κι επαγγελματίες τη μέρα, ώστε το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις της παράταξης μας, της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το δικό μου προσωπικό όραμα για την Ξάνθη, να καταστούν γνωστά στον κόσμο της Ξάνθης και να εμπιστευθούν το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της πρωθυπουργίας της Χώρας. Υπήρχαν πολλά προσκόμματα, πολλές τρικλοποδιές. Όμως, σε αυτό τον στίβο μετ’ εμποδίων, δεν λυγίσαμε, αλλά δυναμώσαμε. Δείξαμε ότι μπορούμε, όταν όλοι οι άλλοι δεν θέλουν.

Χαίρομαι που διαπέρασε το μήνυμα μου να πλημμυρίσουμε αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του κι έτσι κι εσείς με πλημμυρίσατε με τις περισσότερους ψήφους που έλαβε ποτέ γυναίκα στην ιστορία της Ξάνθης σε βουλευτικές εκλογές. Κι αυτήν την πρωτιά θέλω να την τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο, όντας δίπλα σας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου σε αυτήν ανοικτή πορεία για το μέλλον της Ξάνθης μας από την αρχή μέχρι και σήμερα.