GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«ΒΡΟΝΤΕΣ» ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ: «Ρήμαξε» τις επιχειρήσεις, είναι «εχθροί» του επιχειρείν! Δυνατά στο πλευρό του Κυριάκου

ΒΡΟΝΤΕΣ» Στέλιου Μωραϊτη στο fb κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα! Ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσο...


ΒΡΟΝΤΕΣ» Στέλιου Μωραϊτη στο fb κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα! Ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ χαρακτήρισε ΕΧΘΡΟΥΣ του Επιχειρείν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα!

Συγκεκριμένα ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης με καθαρή πολιτική παρέμβαση ζήτησε υπερψήφιση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτοδύναμη Κυβέρνηση, για να ξανάρθει το χαμόγελο στους Έλληνες πολίτες.

«Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος στην αλαζονική συμπεριφορά και στον κατήφορο της πατρίδα μας από την Κυβέρνηση Τσίπα-ΣΥΡΙΖΑ. Μια Κυβέρνηση που σφυροκόπησε τις παραγωγικές τάξεις ανελέητα εξαφάνισε την μεσαία τάξη, επέβαλε βάναυση φορολογία ανέχθηκε τους κατσαπλιαδες λαθρεμπόρους και παραεμπόρους, έδωσε χαριστική βολή και έκλεισε χιλιάδες επιχειρήσεις, ανάγκασε να ξενιτευτούν χιλιάδες νέοι επιστήμονες στο εξωτερικό.

Ιδού αυτούσια όλη η ανάρτηση του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Στέλιου Μωραϊτη στο fb:
Στελιος Μωραιτης: Στις 7 Ιουλίου πάμε στις κάλπες. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος στην αλαζονική συμπεριφορά και στον κατήφορο της πατρίδα μας. Σε μια κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ θα έπαιζε το ζουρνά και θα χόρευαν οι αγορές και οι Ευρωπαίοι....στο ταψί..... Σε μια κυβέρνηση που εξευτέλισε την δημοκρατία και σε 24 ώρες άλλαξε τη βούληση του λαού και το όχι του δημοψηφίσματος το μετέτρεψε σε Ναι.

Παρέλαβε Μια Εθνική επιτυχία του ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΊΟΥ που πέτυχε η κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ με την στήριξη όλων την κομμάτων και την πέταξε ΣΤΟ ΒΟΎΡΚΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Μια Κυβέρνηση που σφυροκόπησε τις παραγωγικές τάξεις ανελέητα εξαφάνισε την μεσαία τάξη, επέβαλε βάναυση φορολογία ανέχθηκε τους κατσαπλιαδες λαθρεμπόρους και παραεμπόρους, έδωσε χαριστική βολή και έκλεισε χιλιάδες επιχειρήσεις, ανάγκασε να ξενιτευτούν χιλιάδες νέοι επιστήμονες στο εξωτερικό. Διέλυσε την ασφάλεια την παιδεία την υγεία της πατρίδας μας. Με την εχθρική της συμπεριφορά στο επιχειρείν, δεν πραγματοποιήθηκε καμία επένδυση στη χώρα μας. Όλοι μαζί την Κυριακή να γυρίσουμε σελίδα. Για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ΚΥΡΙΆΚΟ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ. Για μια αυτοδύναμη και ισχυρή οικονομία με επενδύσεις με νέες θέσεις εργασίας. Ολοι μαζί να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, την ελπίδα για πρόοδο και ευημερία στους πολίτες και στους νέους μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ
ΣΤΈΛΙΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
ΠΡΏΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ N.Δ.
Ν.ΞΑΝΘΗΣ