GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης:»Μας δώσατε μια νίκη μέσα στην ήττα»

Μας δώσατε μια νίκη μέσα στην ήττα…

Μας δώσατε μια νίκη μέσα στην ήττα…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μας στο Νομό Ξάνθης που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στο ΣΥΡΙΖΑ και του παρέδωσαν την ευθύνη να τους εκπροσωπήσει στο νέο κοινοβουλευτικό σκηνικό. Τιμούμε την πρωτιά που δώσατε στο ΣΥΡΙΖΑ, παγιώνοντας τον τόπο μας ως ένα μετερίζι προοδευτισμού σε ένα τοπίο περιβάλλουσας συντήρησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε αυτές τις βουλευτικές εκλογές και ο λαός επέλεξε να δώσει καθαρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία. Είναι απόλυτα σεβαστή η ετυμηγορία του. Επέλεξε, όμως, να δώσει τέτοια δύναμη στο κόμμα μας που κατατάσσει πλέον την Αριστερά με σταθερότητα στον έναν πόλο του μεταμνημονιακού διπολισμού. Εμείς από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ισχυρή πολιτική δύναμη που μας έχει δοθεί θα είμαστε εδώ, παρόντες και παρούσες, για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε πρώτος στην προτίμηση των νέων ανθρώπων καθώς και των μη προνομιούχων. Αυτά είναι τα ΄διαπιστευτήριά΄ μας. Κομίζοντας την αισιοδοξία και τα όνειρα των νέων ανθρώπων, την αγωνία των αδυνάμων, τις προσδοκίες των μικρών και των μεσαίων τάξεων, τη βούληση των προοδευτικών ανθρώπων για δημοκρατία και ισότητα, θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της κοινωνίας απέναντι στο σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε τη χαρά μας για τη μη είσοδο της Χρυσής Αυγής ως αυτόνομης κοινοβουλευτικής οντότητας στη Βουλή. Εκτιμούμε ότι στο αποτέλεσμα αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κοινωνική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση της Αριστεράς.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που ΄σήκωσαν΄ τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, τους/τις υποψήφιους/-φιες βουλευτές,-τριες, τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας, τους φίλους και τις φίλες μας. Να συγχαρούμε για την επανεκλογή του το σύντροφό μας Χουσείν Ζεϊμπέκ, καθώς και τους Σπύρο Τσιλιγγίρη και Μπαράν Μπουρχάν, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία για το καλό του τόπου μας.

Είμαστε παρόντες και παρούσες μέσα από διαδικασίες αυτοκριτικής, αποτίμησης και κυρίως συνοχής στους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε μαζί με την κοινωνία, μέσα στην κοινωνία. Το μέλλον διαρκεί πολύ…

Από το Γραφείο Τύπου