GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Μπρίτο

Αρκετοί είναι οι παίκτες που αποχώρησαν από την Ξάνθη αυτό το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αρμίντο Μπρίτο, που βρήκε γρήγορα τον...


Αρκετοί είναι οι παίκτες που αποχώρησαν από την Ξάνθη αυτό το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αρμίντο Μπρίτο, που βρήκε γρήγορα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Την Κυριακή (30/6) η Ντιναμό Βουκουρεστίου ανακοίνωσε την απόκτηση του. Ο 31χρονος εξτρέμ είχε περάσει μία διετία στην Ξάνθη. Την πρώτη του χρονιά ξεκίνησε εξαιρετικά, αλλά στη συνέχεια έβγαλε έναν τραυματισμό που τον πήγε πολύ πίσω. Φέτος είχε σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ένα γκολ και μία ασίστ. Ένα ακόμη τέρμα είχε στο Κύπελλο σε δύο ματς.

Η ανακοίνωση: «Η Ντιναμό Βουκουρεστίου έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο (Μπρίτο) για να παίξει στην ομάδα μας. Ο Μπρίτο θα ενσωματωθεί σήμερα στις προπονήσεις πηγαίνοντας στη Μαρμπέγια της Ισπανίας ώστε να τεθεί στη διάθεση του Εβγκέν Νεαγκόε.

Ο Μπρίτο τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε στην Ξάνθη, μία ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μαρίτιμο, Μποαβίστα, Ζιλ Βιθέντε, Τορεένσε, Σερτανένσε, Λαγκόα, Μπαρεϊρένσε (όλες πορτογαλικές ομάδες) και στη Ρεκρατίβο Λιμπόλο (Ανγκόλα)».

Τέλος, να σημειωθεί πως μέχρι την πρώτη για τη νέα σεζόν έμειναν πέντε μέρες. Το ρόστερ των Θρακιωτώ έχει αρκετές ελλείψεις ακόμα και γίνεται προσπάθεια ώστε να κλείσουν 1-2 μεταγραφές έως τότε ώστε με το ξεκίνημα της νέας σεζόν ο Κίκο Ραμίρεθ να έχει έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών.