GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η αποχή στέρησε τη δεύτερη έδρα από τη ΝΔ. Νέοι Βουλευτές Ξάνθης ο Σ. Τσιλιγγίρης ΝΔ και ο Μ. Μπουρχάν ΚΙΝΑΛ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει με τον Χ. Ζεϊμπέκ.

Για ακόμη μια φορά στην Ξάνθη, αποδείχθηκε πως ο κόσμος είναι αδιάφορος για τις εκλογές και αυτό γιατί, τα ποσοστά της αποχής χτύπησαν...


Για ακόμη μια φορά στην Ξάνθη, αποδείχθηκε πως ο κόσμος είναι αδιάφορος για τις εκλογές και αυτό γιατί, τα ποσοστά της αποχής χτύπησαν και πάλι κόκκινο. 

Εξαιτίας της αποχής λοιπόν , η Νέα Δημοκρατία ήρθε δεύτερο κόμμα και έχασε τη δεύτερη έδρα με την οποία φλέρταρε τις τελευταίες ημέρες , αφού οι ψήφοι της μειονότητας έδειξαν ξεκάθαρα πως η γραμμή έλεγε ΣΥΡΙΖΑ και Ζεϊμπέκ. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθούμε εμείς προσωπικά για τις ευθύνες που φέρει η ΝΟΔΕ Ξάνθης που τελευταία μπορεί να ξεκίνησε να δουλεύει, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. 

Οι νέοι Βουλευτές που εκλέχθηκαν είναι ο Σ. Τσιλιγγίρης από τη ΝΔ και ο Μ. Μπουρχάν από το ΚΙΝΑΛ , ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής επανεκλέχτηκε ο Χ. Ζεϊμπέκ που όπως φάνηκε ξεκάθαρα έτυχε της στήριξης των κατευθυντήριων γραμμών που μέχρι το Σάββατο διέδιδαν πως η επιλογή τους ήταν ο Χ. Τουρκές. Από την άλλη ο μεγάλος χαμένος όπως εκ του αποτελέσματος φάνηκε , ήταν ο Δ. Σαλτούρος ο οποίος μπορεί να πήρε αρκετές ψήφους όμως τα χαμηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη του στέρησαν τη δυνατότητα να μπει στη Βουλή. 

Η Μ. Παυλίδου έδειξε και ως νέα υποψήφια πως έχει δύναμη πράγμα που ανοίγει τις πόρτες της πολιτικής για το μέλλον, ενώ από το ΚΙΝΑΛ , Φ. Καραλίδης και Α. Αντωνιάδης απέδειξαν πως δεν έχουν τις επαφές που πρέπει με την κοινωνία, πράγμα που τους στέρησε τις οποιεσδήποτε άλλες αξιώσεις. Εκείνο το σημείο που αξίζει να αναφερθεί, είναι πως οι ψήφοι που έλαβε ο Σ. Τσιλιγγίρης αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που ακόμη και την τελευταία ημέρα δήλωναν πως ο γιατρός και νεοεκλεγμένος Βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης δεν είχε δύναμη, τη στιγμή που όχι μόνο αύξησε τις ψήφους που είχε πάρει ως Περιφερειακός Σύμβουλος αλλά έδειξε πως έμεινε όρθιος παρά τον πόλεμο που δέχθηκε. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι τρις βουλευτές έλαβαν:

Ζεϊμπέκ Χουσεΐν 9.622
Τσιλιγγίρης Σπυρίδων 6.429
Μπαράν Μπουρχάν 2.136