GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» με την εγγύηση της ΠΙΝΔΟΣ

Επανειλημμένα έχουμε φιλοξενήσει και αναφερθεί στην εταιρεία «περί κότας» του Βασίλη Βασιλειάδη που βρίσκεται στην Ηρώων 105 – 107 ό...


Επανειλημμένα έχουμε φιλοξενήσει και αναφερθεί στην εταιρεία «περί κότας» του Βασίλη Βασιλειάδη που βρίσκεται στην Ηρώων 105 – 107 όχι μόνον γιατί είναι μία επιχείρηση την οποία στηρίζουν η Ξανθιώτες αλλά γιατί η ίδια η επιχείρηση δίνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στους Ξανθιώτες την ποιότητα για το οικογενειακό τραπέζι που θέλουν και σε λογικές τιμές.

Μάλιστα ο κύριος στόχος της εταιρείας που είναι πρωτίστως η ποιότητα των κρεάτων και πουλερικών – άλλωστε το λέει και ο τίτλος της επιχείρησης – «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» βάζει την διεύθυνση της επιχείρησης στην διαδικασία έρευνας αξιολόγησης των προμηθευτριών εταιριών οι οποίες μπορούν να εγγυηθούν σταθερή ποιότητα και φυσικά σταθερές τιμές.

Ο Β. Βασιλειάδης μετά από έρευνα της αγοράς κατέληξε στην καλλίτερη προμηθεύτρια εταιρεία όπου το όνομα της αποτελεί εγγύηση για τα προϊόντα που προσφέρουν στους Ξανθιώτες. Η ίδια η εταιρεία «ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ» στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιότητα! Γι’ αυτό από σήμερα ΟΛΑ τα προϊόντα στο κατάστημα μας θα έχουν την αξιοπιστία της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ! Νωπά, σκέτα ή με μπαχαρικά, επεξεργασμένα στο εργαστήριο μας κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής, για να είμαστε βέβαιοι ότι θα φτάσει στο τραπέζι σας Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!