GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 3 διακινητές, με συνολικά 18 μη νόμιμους μετανάστες στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης

Συνελήφθησαν την (4 και 5-7-2019), στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, τρ...


Συνελήφθησαν την (4 και 5-7-2019), στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, τρεις (3) διακινητές, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 18 ετών και ένας 53χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την (5-7-2019), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 18χρονο διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.


Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Μαγγάνων, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό άγνωστο άτομο, συνοδηγό τον 26χρονο αλλοδαπό και επιβαίνοντες δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός και επέβαιναν η 51χρονη σύζυγός του και το ανήλικο τέκνο τους.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός του οδηγού και των επιβαινόντων στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς επίσης του συνοδηγού και των επιβαινόντων στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 26χρονος συνοδηγός του φορτηγού μαζί με τον οδηγό του, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα τους δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες που επέβαιναν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Στην τρίτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 53χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Ιάσμου.