GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



H πόλη αντιστέται στο μαύρο! Ανοιχτά με Δημαρχόπουλο και ο γιατρός Τιμούρ! Επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο και χειροκροτήθηκε θερμά!

O γιατρός-άνθρωπος και επαναστάτης κ.Τιμούρ, ο πιο δημοφιλής και αγαπητός πολιτικός ίσως της πόλης, απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι δε...


O γιατρός-άνθρωπος και επαναστάτης κ.Τιμούρ, ο πιο δημοφιλής και αγαπητός πολιτικός ίσως της πόλης, απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι δεν είναι απο αυτούς που "σωπαίνουν"...

Έτσι κάνουν οι αληθινοί ηγέτες. Έτσι κάνουν αυτοί που δεν χαρίζουν το μέλλον της πόλης στις κραυγές...

Στο πλευρό του έντιμου και καθαρού Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου τάχτηκε ανοιχτά ο γνωστός γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Χουσείνογλου Τιμούρ, δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του Σάββα Μελισσόπουλου και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του Πούλιυ στις δημοτικές εκλογές του 2014!!!

. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης επισκέφθηκε και το εκλογικό του κέντρο στην οδό 28ης Οκτωβρίου και είπε στον Δήμαρχο Ξάνθης και τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και τον χειροκρότησε θερμό, ότι ήδη ξεκίνησε τον δικό του αγώνα και βρίσκεται στο πλευρό του.

Η πόλη αντιστέκεται στο μαύρο.
Στις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου θα νικήσει η Ξάνθη, θα νικήσουν οι πολίτες.
ΟΧΙ στα πισωγυρίσματα, ΟΧΙ στους εργολάβους, ΟΧΙ στους μεταφερόμενους «ψηφοφόροι» του Φανουράκη, ΟΧΙ στις απειλές και το κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος δημοτικών υπαλλήλων ακόμη και για ασήμαντες αναρτήσεις στο fb!

ΝΑΙ στην οριστική ρήξη με το σκοτεινό παρελθόν των ανθρώπων που πλούτισαν απο την Αυτοδιοίκηση και θέλουν να αλώσουν τον Δήμο μας! Αντιστεκόμαστε...Την ΚΥΡΙΑΚΗ όλοι στις κάλπες για να ψηφίσουμε ΟΧΙ στο σκοτάδι!