GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Europa League: Οι αντίπαλοι Άρη και Ατρόμητου στον 2ο προκριματικό

Πραγματοποιήθηκε εχθές στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, στον οποί...


Πραγματοποιήθηκε εχθές στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, στον οποίο ξεκινούν τις προσπάθειές τους στη διοργάνωση ο Άρης και ο Ατρόμητος. Οι «κίτρινοι» θα παίξουν με την ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ οι «κυανόλευκοι» με τον νικητή του ζευγαριού Κρακοβία – Ντουνάισκα.

Τα πρώτα παιχνίδια του 2ου προκριματικού θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουλίου, ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για μια εβδομάδα αργότερα, την 1η Αυγούστου.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια, δεν στάθηκε τυχερός, καθώς θα μπορούσε να είχε πολύ πιο εύκολο αντίπαλο από την κυπριακή ομάδα. Ταυτόχρονα του… έκατσε και το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και το δεύτερο στην Κύπρο.

Το θετικό για την ομάδα του Περιστερίου είναι πως το πρώτο παιχνίδι θα το δώσει εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Τα παιχνίδια της Κρακόβια Κρακοβίας με τη Ντουνάισκα είναι προγραμματισμένα για τις 11 και 18 Ιουλίου.

Όσο για την τρίτη εκπρόσωπο της Ελλάδας στη διοργάνωση, την ΑΕΚ ,μπαίνει 3ο προκριματικό του Europa League, με την κλήρωσή της να διεξάγεται στις 22 Ιουλίου.